II Rippileiri 2020

Kevätkauden kokoontumiset Risteyksessä (Kauppatie 2):

Rippikouluryhmän startti-iltapäivä  su 26.1.

Ripari-iltapäivä la 29.2. klo 13-16

Kevätkauden seurakuntaan tutustuminen

- Nuortenilta 13.2.

- Messu 1.3.

Seurakuntaan tutustumista poikkeusaikana (etätehtävät):

- ETÄTEHTÄVÄ 1. Kiirastorstain sanajumalanpalveluksen seuraaminen netistä ja siihen liittyvä tehtävälomake (korvaa jumalanpalveluksen)

- ETÄTEHTÄVÄ 2. Seurakunnan netti- ja somenäkyvyys -tehtävälomake (korvaa 3.4. Markuksen evankeliumi -esityksen)

- ETÄTEHTÄVÄ 3. Diakoniatehtävä (korvaa diakoniakäynnin Keinustoolissa)

Kesän ripari:

1.-5.6. Lähi- ja etäriparia.

Ma 1.6. klo 15.30-18.30 Kokoontuminen seurakuntakodilla (kirkon vieressä, sisäänkäynti alapihalta yhteiskoulun puolelta)

Ti 2.6. Etätyöskentelyä oman aikataulun mukaan

Ke 3.6. klo 15.30-18.30 Kokoontuminen seurakuntakodilla

To 4.6. Etätyöskentelyä oman aikataulun mukaan

Pe 5.6. klo 15.30-18.30 Kokoontuminen seurakuntakodilla

Seurakuntakodilla olevat kokoontumiset tapahtuvat puolikkaana ryhmänä kerrallaan (eli 1,5 tuntia). Tarkemmat kellonajat ilmoitetaan vielä ennen ripariviikkoa

24.-28.7. Rippileiri Aittakarissa.

Konfirmaatio:

Sunnuntaina 2.8. Nakkilan kirkossa. (Konfirmoiduksi voi tulla vaihtoehtoisesti 1.8. klo 10)

Konfirmaatiot toteutuvat alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen kahdessa osassa eli klo 11.30 ja klo 13. Näin saamme turvavälit huomioiden enemmän kunkin nuoren perhettä ja läheisiä kirkkoon (10 hlöä/nuori). Jako on tehty sukunimen aakkosjärjestyksen mukaan. Konfirmaation kesto on n. tunti.

Lisätietoa leiristä ja konfirmaatiosta tulee nuorten leirikirjeen mukana

Kokemäen Aittakarin leirikeskuksen päärakennus ja pihapiiriä.