Torstaikerho

...seurakuntakeskuksessa vanhemmalle väelle joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 12.30- 14. Kerhossa juodaan kahvit, tavataan tuttuja, veisataan virsiä, rukoillaan ja ollaan Jumalan sanan äärellä. Runot, tietovisailut ja ajankohtaiset asiat ovat myös tavallisia, ja kerholaiset voivat itse halutessaan osallistua ohjelman järjestämiseen. Vierailijoitakin kutsutaan välillä. Vapaaehtoinen kahviraha.

Päiväpiiri

...vanhustentalon kerhohuoneessa (Kiertotie 8, 2.kerros) joka toinen maanantaina (parittomat viikot) klo 13- 14. Päiväpiirissä keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan.Diakoniatyöntekijä on piirissä mukana. Tarvittaessa kotipalvelun henkilökunta saattaa vanhuksen kerhohuoneeseen.

Kehitysvammaisten kerhoillat

...kokoontuvat kerran kuukaudessa. Illoissa juodaan kahvit, keskustellaan, lauletaan ja hiljennytään hetkeksi hartauden ääreen. Kerhossa on mukana kappalainen ja diakoniatyöntekijä.

Omaishoitajien keskusteluryhmä

...käynnistyi seurakunnassa keväällä 2002. Omaishoitajien vertaisryhmätoiminnasta lisätietoja saa diakoniatyöntekijältä numerosta 044 4866 517. Kokoontumisia on kerran kuukaudessa.

Sururyhmä

...kokoontuu seurakuntakeskuksessa neljä-viisi kertaa pyhäinpäivän/pääsiäisen jälkeen. Sururyhmään kutsutaan erityisesti äskettäin läheisensä menettäneitä keskustelemaan ja käymään läpi menetykseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmää vetää kappalainen ja diakoniatyöntekijä.