Torstaikerho

...Risteyksessä (Kauppatie 2, Onnipekkaa vastapäätä) vanhemmalle väelle joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 13.00- 14.30. Kerhossa juodaan kahvit, tavataan tuttuja, veisataan virsiä, rukoillaan ja ollaan Jumalan sanan äärellä. Runot, tietovisailut ja ajankohtaiset asiat ovat myös tavallisia, ja kerholaiset voivat itse halutessaan osallistua ohjelman järjestämiseen. Vierailijoitakin kutsutaan välillä. Vapaaehtoinen kahviraha.

Päiväpiiri

...vanhustentalon kerhohuoneessa (Kiertotie 8, 2.kerros) joka toinen maanantaina (parittomat viikot) klo 13- 14. Päiväpiirissä keskustellaan, lauletaan, rukoillaan ja juodaan yhdessä kahvit. Diakoniatyöntekijä on piirissä mukana.

Kässää ja kahvia

...kerran kuukaudessa Risteyksessä kokoontuva ryhmä käsitöistä ja askartelusta kiinnostuneille. Ota oma käsityö mukaan! Kaikentaitoiset kässämestarit tervetuloa! 

Omaishoitajien keskusteluryhmä

...käynnistyi seurakunnassa keväällä 2002. Omaishoitajien vertaisryhmätoiminnasta lisätietoja saa diakoniatyöntekijältä numerosta 044 4866 517. Kokoontumisia on kerran kuukaudessa.

Sururyhmä

...kokoontuu Risteyksessä neljä-viisi kertaa pyhäinpäivän/pääsiäisen jälkeen. Sururyhmään kutsutaan erityisesti äskettäin läheisensä menettäneitä keskustelemaan ja käymään läpi menetykseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmää vetää kappalainen ja diakoniatyöntekijä.


 

kädet ristissä