Yhteisvastuukeräys 2019

Vuoden 2019 yhteisvastuukeräyksen teemana on lasten ja nuorten koulutuksen tukeminen. 20% keräyksen tuotoista jää oman seurakuntamme käyttöön, 20% menee kirkon diakoniarahastoon ja 60% ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta maailman katastrofialueille.

Voit tukea oman seurakuntamme keräystä klikkaamalla alla olevaa kuvaa, joka ohjaa sinut maksulomakkeelle. Tule myös mukaan Yhteisvastuutapahtumiin. Kiitos tuestasi!

Yhteisvastuun 2019 tapahtumia Nakkilassa:

• 3.2 klo 17 Yhteisvastuun aloitus Tuomasmessussa ja kirkkokahvit. Tule tutustumaan Yhteisvastuun teemaan ja kohteisiin.
  • 5.2 ja 7.2 klo 10 Perhekerhot tutustuvat Yhteisvastuukeräykseen.
  • 7.2 klo 12.30 Torstaikerhossa tutustutaan Yhteisvastuukeräykseen. Lisäksi Yhteisvastuuarpajaiset.
  • 11.2 klo 13  Päiväpiiri Yhteisvastuun teemalla.
  • 24.2 klo 15 Lähellä Sinua- kahvikonsertti Yhteisvastuun hyväksi Nakkilan kirkossa. Esiintyjinä Pasi Nieminen, Leena Kivi ja Jenni Tuomi. Vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuulle.
  • 1.-2.3 Yhteisvastuu-lipaskeräys K-Supermarket Onnipekassa. Pe 1.3 klo 11-18 ja la 2.3 klo 11-16.
  • 13.4 klo 13 Yhteisvastuu Lavis Nakkilan Yhteiskoulun salissa, osoitteessa Porintie 13. Lavis on lavatansseihin perustuva hauska ja energinen jumppa.Mukaan tarvitset vesipullon, kevyet sisäkengät tai -tossut ja iloista mieltä! Voit jumpata tunnin tai kaksi, oma jaksamisesi mukaan. Lavista ohjataan 2x50 min. Ohjaajana Jaana Pelkonen. Osallistumismaksu 5€/hlö. Osallistumismaksu lyhentämättömänä Yhteisvastuulle!
  • 30.5 klo 12 Torikirkko. Nakkilan seurakunnan nuorisotyön isoset ovat mukana Torikirkossa järjestämässä kahvitarjoilua ja arvontaa sekä keräämässä lippaiden kanssa rahaa Yhteisvastuulle.

Kansainvälinen diakonia ja Yhteisvastuukeräys

Diakoniatyön johtosäännön mukaan ”harjoittaessaan diakoniaa seurakunta ja sen yksittäiset jäsenet pyrkivät kantamaan maailmanlaajuisen Kristuksen kirkon osana vastuuta myös kaukaisista lähimmäisistä ja seurakunta toteuttaa diakonista tehtäväänsä käyttämällä kansainvälisen diakonian kanavina kirkon ulkomaanapua ja kirkon lähetysjärjestöjä”.

Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta katso lisää järjestön omilta sivuilta.

Afrikan lapsi