Yhteisvastuukeräys 2019

Vuoden 2019 yhteisvastuukeräyksen teemana on lasten ja nuorten koulutuksen tukeminen. 20% keräyksen tuotoista jää oman seurakuntamme käyttöön, 20% menee kirkon diakoniarahastoon ja 60% ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta maailman katastrofialueille.

Voit tukea oman seurakuntamme keräystä klikkaamalla alla olevaa kuvaa, joka ohjaa sinut maksulomakkeelle. Tule myös mukaan Yhteisvastuutapahtumiin. Kiitos tuestasi!

Yhteisvastuun 2019 tapahtumia Nakkilassa:

• 3.2 klo 17 Yhteisvastuun aloitus Tuomasmessussa ja kirkkokahvit. Tule tutustumaan Yhteisvastuun teemaan ja kohteisiin.
  • 5.2 ja 7.2 klo 10 Perhekerhot tutustuvat Yhteisvastuukeräykseen.
  • 7.2 klo 12.30 Torstaikerhossa tutustutaan Yhteisvastuukeräykseen. Lisäksi Yhteisvastuuarpajaiset.
  • 11.2 klo 13  Päiväpiiri Yhteisvastuun teemalla.
  • 24.2 klo 15 Lähellä Sinua- kahvikonsertti Yhteisvastuun hyväksi Nakkilan kirkossa. Esiintyjinä Pasi Nieminen, Leena Kivi ja Jenni Tuomi. Vapaa pääsy, kolehti yhteisvastuulle.
  • 1.-2.3 Yhteisvastuu-lipaskeräys K-Supermarket Onnipekassa

Kansainvälinen diakonia ja Yhteisvastuukeräys

Diakoniatyön johtosäännön mukaan ”harjoittaessaan diakoniaa seurakunta ja sen yksittäiset jäsenet pyrkivät kantamaan maailmanlaajuisen Kristuksen kirkon osana vastuuta myös kaukaisista lähimmäisistä ja seurakunta toteuttaa diakonista tehtäväänsä käyttämällä kansainvälisen diakonian kanavina kirkon ulkomaanapua ja kirkon lähetysjärjestöjä”.

Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta katso lisää järjestön omilta sivuilta.

Afrikan lapsi