Raamattua lukemassa

Ryhmätoiminta

Ryhmät ovat seurakuntakodin olohuoneessa kokoontuvia yhteyden ja välittämisen paikkoja. Ryhmän kokoontumiseen kuuluu Raamatun tutkimista, tarjoilua ja rupattelua, lauluja ja rukousta. Kysy lisätietoja Sadulta p. 044 4866513.

Ne toimivat kevät- ja syyskaudella.

Ryhmät jatkuvat syyskaudella 2020.

Naisten raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen maanantai (parittomina viikkoina) klo 17.00 srk-kodin olohuoneessa, alkaen 24.8. Tervetuloa!

Tiistain raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen tiistai (parittomina viikkoina) klo 18 srk-kodin olohuoneessa. Aloitusajankohta vielä avoin.

Miestenpiiri
Kokoontuu srk-kodin olohuoneessa joka toinen torstai (parittomina viikkoina) klo 18, alkaen 27.8. Piiriä vetää Markku Parkkali. Tervetuloa!

Kaikkiin ryhmiin otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Lisätietoja saa Satu Salolta. Ryhmien kokoontumisajat voi tarkistaa seurakuntatiedoista. Tervetuloa mukaan!

Rukouspiirit

Rukouspiireissä rukoillaan yhteisten asioiden puolesta. Ne ovat kaikille avoimia hiljentymisen ja rukouksen paikkoja. Rukouspiireissä rukoillaan myös eri tilaisuuksiin jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Tule rohkeasti mukaan rukoilemaan!

Aamurukoushetki joka maanantai klo 9.

Keskiviikon rukouspiiri on tällä hetkellä tauolla.

Esirukousaiheita voi jättää seurakuntaan rukoiltavaksi eri tilaisuuksissa (esim. Ilon ja toivon -illat ja Naisten kahvilat), sähköpostitse, kirkon eteisen esirukouslaatikkoon tai antamalla aiheensa työntekijälle.

”Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta.” (1. Tim. 2:1)

Rukoillaan yhdessä