Raamattua lukemassa

Ryhmätoiminta

Ryhmät ovat seurakuntakodin olohuoneessa kokoontuvia yhteyden ja välittämisen paikkoja. Ryhmän kokoontumiseen kuuluu Raamatun tutkimista, tarjoilua ja rupattelua, lauluja ja rukousta. Kysy lisätietoja Sadulta p. 044 4866513.

Ne toimivat kevät- ja syyskaudella.

Naisten raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen maanantai (parittomina viikkoina) klo 17.00 srk-kodin salissa (sisäänkäynti alapihan ovesta). Jatkuu koronatilanteen salliessa 4.1.2021.

Tiistain raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen tiistai (parittomina viikkoina) klo 18 srk-kodin olohuoneessa. Jatkuu koronatilanteen salliessa 19.1.2021.

Miestenpiiri
Kokoontuu srk-kodin olohuoneessa joka toinen torstai (parittomina viikkoina) klo 18. Jatkuu koronatilanteen salliessa 7.1.2021.

Kaikkiin ryhmiin otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Lisätietoja saa Satu Salolta. Ryhmien kokoontumisajat voi tarkistaa seurakuntatiedoista. Tervetuloa mukaan!

Rukouspiirit

Rukouspiireissä rukoillaan yhteisten asioiden puolesta. Ne ovat kaikille avoimia hiljentymisen ja rukouksen paikkoja. Rukouspiireissä rukoillaan myös eri tilaisuuksiin jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Tule rohkeasti mukaan rukoilemaan!

Aamurukoushetki joka maanantai klo 9 srk-kodin olohuoneessa.

Keskiviikon rukouspiiri joka keskiviikko klo 18 srk-kodin olohuoneessa.

Esirukousaiheita voi jättää seurakuntaan rukoiltavaksi eri tilaisuuksissa (esim. Ilon ja toivon -illat ja Naisten kahvilat), sähköpostitse, kirkon eteisen esirukouslaatikkoon tai antamalla aiheensa työntekijälle.

”Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta.” (1. Tim. 2:1)

Rukoillaan yhdessä