Raamattua lukemassa

Ryhmätoiminta

Ryhmät ovat seurakuntakodin olohuoneessa kokoontuvia yhteyden ja välittämisen paikkoja.Ne toimivat kevät- ja syyskaudella. Ryhmän kokoontumiseen kuuluu Raamatun tutkimista ja rupattelua, lauluja ja rukousta. Kysy lisätietoja Sadulta p. 044 4866513.

Naisten raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen maanantai (parittomina viikkoina) klo 17.00 srk-kodin salissa (sisäänkäynti alapihan ovesta). Jatkuu syyskaudella 2021.

Tiistain raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen tiistai (parittomina viikkoina) klo 18 srk-kodin olohuoneessa. Jatkuu syyskaudella 2021.

Miestenpiiri
Kokoontuu joka toinen torstai (parittomina viikkoina) klo 18 srk-kodin salissa (sisäänkäynti alaoven kautta). Jatkuu syyskaudella 2021.

Kaikkiin ryhmiin otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Lisätietoja saa Satu Salolta. Ryhmien kokoontumisajat voi tarkistaa seurakuntatiedoista. Tervetuloa mukaan!

Rukouspiirit

Rukouspiireissä rukoillaan yhteisten asioiden puolesta. Ne ovat kaikille avoimia hiljentymisen ja rukouksen paikkoja. Rukouspiireissä rukoillaan myös eri tilaisuuksiin jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Tule rohkeasti mukaan rukoilemaan!

Aamurukoushetki joka maanantai klo 9 srk-kodin olohuoneessa.

Keskiviikon rukouspiiri joka keskiviikko klo 18 srk-kodin olohuoneessa. Ei kokoonnu tällä hetkellä.

Esirukousaiheita voi jättää seurakuntaan rukoiltavaksi eri tilaisuuksissa (esim. Naisten kahvilat), sähköpostitse, kirkon eteisen esirukouslaatikkoon tai antamalla aiheensa työntekijälle.

”Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta.” (1. Tim. 2:1)

Rukoillaan yhdessä