Mikä on perhekerho?

Perhekerho on lasten ja vanhempien/hoitajien yhteinen kerhohetki. Kerho alkaa yhteisellä alkuhartaudella, jonka jälkeen on eväshetki. Sitten lapset saavat leikkiä ohjaajien johdolla salin toisessa osassa. Aikuisilla puolestaan on mahdollisuus kuunnella alustusta jostakin aiheesta ja keskustella siitä. Toisinaan leikitään, lauletaan tai askarrellaan koko joukolla. Kerho päättyy yhteiseen eväshetkeen ja loppulauluihin.

Mukaan kerhoon tarvitaan vain omat mukit ja pienet eväät. Seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Ajankohtaista tietoa löytyy Nakkilan seurakunnan perhekerhot –facebook ryhmästä ja srk-tiedoista (lehdessä ja netissä).

Lisätietoja voi kysellä vastaavalta lastenohjaajalta: Tuula Vähä-Vahe p. 044-4866520 tai tuula.vaha-vahe@evl.fi .

Kokoontumiset

Ryhmiin ilmoittautuminen ja yhteisstartti torstaina 6. 9. klo 10 srk-keskuksen salissa.

Perhekerhot syksyllä 2018:
* tiistaina klo 10-11.30 srk-keskuksen luentosalissa (Kirkkokatu 5, yläpiha), 11.9. alkaen.
* torstaina klo 10-11.30 srk-keskuksen luentosalissa (Kirkkokatu 5, yläpiha), 13.9. alkaen.

Ohjaajat

Perhekerhovetäjinä toimivat lastenohjaaja Tuula Vähä-Vahe ja varhaisnuorisotyönohjaaja Niina Koivisto.

Miten mukaan?

Perhekerhoon voi tulla mukaan milloin vain. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kerho on ilmainen. Omat eväät ja mukit voi ottaa mukaan eväshetkeen. Seurakunta tarjoaa mehua, kahvia ja teetä. Joskus on ruokailumahdollisuus.

Lisätietoja perhekerhotoiminnasta antaa Tuula Vähä-Vahe.

Syksyn 2018 ohjelma:

6.9. (to)                   Perhekerhojen syysstartti