perhemessussa lapsia ja aikuisia

Perhekerhot

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on lasten ja vanhempien/hoitajien yhteinen kerhohetki. Kerho alkaa yhteisellä alkuhartaudella, jonka jälkeen on alustusta/keskustelua jostakin aiheesta. Lapset saavat samalla leikkiä ja väritellä. Toisinaan leikitään, lauletaan tai askarrellaan koko joukolla. Kerho päättyy yhteiseen eväshetkeen ja loppulauluihin.

Mukaan kerhoon tarvitaan vain omat mukit ja pienet eväät. Seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Ajankohtaista tietoa löytyy Nakkilan seurakunnan perhekerhot –facebook ryhmästä ja srk-tiedoista (lehdessä ja netissä).

Lisätietoja voi kysellä vastaavalta lastenohjaajalta: Tuula Vähä-Vahe p. 044-4866520 tai tuula.vaha-vahe@evl.fi .

Kokoontumiset syksyllä 2022

Perhekerho tiistaina klo 10-11.30 Risteyksen salissa (Kauppatie 2, 2. krs), alkaen 6.9.

Iltaperhekerho keskiviikkona klo 17.30-19 Risteyksen salissa (Kauppatie 2, 2. krs), alkaen 7.9.

Ohjaajat

Perhekerhovetäjinä toimivat lastenohjaaja Tuula Vähä-Vahe ja vs. varhaisnuorisotyönohjaaja Hanna Joensuu.

Miten mukaan?

Perhekerhoon voi tulla mukaan milloin vain. Kerho on ilmainen. Omat eväät ja mukit voi ottaa mukaan eväshetkeen. Seurakunta tarjoaa mehua, kahvia ja teetä.

Tiistain kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta keskiviikon kerhoon toivomme joka viikko ilmoittautumiset klo 14 mennessä.

Lisätietoja perhekerhotoiminnasta antaa Tuula Vähä-Vahe.

Syksyn 2022 ohjelma

...tulee viikolla 35.

Kerhot alkavat:

6.9. klo 10-11.30 ja 7.9. klo 17.30-19.

Tervetuloa!

Perhekerho alttari