perhemessussa lapsia ja aikuisia

Perhekerhot

Mikä on perhekerho?

Perhekerho on lasten ja vanhempien/hoitajien yhteinen kerhohetki. Kerho alkaa yhteisellä alkuhartaudella, jonka jälkeen on eväshetki. Sitten lapset saavat leikkiä ohjaajien johdolla salin toisessa osassa. Aikuisilla puolestaan on mahdollisuus kuunnella alustusta jostakin aiheesta ja keskustella siitä. Toisinaan leikitään, lauletaan tai askarrellaan koko joukolla. Kerho päättyy yhteiseen eväshetkeen ja loppulauluihin.

Mukaan kerhoon tarvitaan vain omat mukit ja pienet eväät. Seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Ajankohtaista tietoa löytyy Nakkilan seurakunnan perhekerhot –facebook ryhmästä ja srk-tiedoista (lehdessä ja netissä).

Lisätietoja voi kysellä vastaavalta lastenohjaajalta: Tuula Vähä-Vahe p. 044-4866520 tai tuula.vaha-vahe@evl.fi .

Kokoontumiset keväällä 2021

Perhekerho tiistaina klo 10-11.30 Risteyksen salissa (Kauppatie 2, 2. krs).

Iltaperhekerho keskiviikkona klo 17.30-19 Risteyksen salissa (Kauppatie 2, 2. krs).

Ohjaajat

Perhekerhovetäjinä toimivat lastenohjaaja Tuula Vähä-Vahe ja varhaisnuorisotyönohjaaja Niina Koivisto.

Miten mukaan?

Perhekerhoon voi tulla mukaan milloin vain. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kerho on ilmainen. Omat eväät ja mukit voi ottaa mukaan eväshetkeen. Seurakunta tarjoaa mehua, kahvia ja teetä. Joskus on ruokailumahdollisuus.

Lisätietoja perhekerhotoiminnasta antaa Tuula Vähä-Vahe.

Kevätkauden 2021 ohjelma:

Mahdolliset koronarajoitukset voivat tuoda muutoksia kokoontumisiin.

26. ja 27.1. Lasten lempilelut

2. ja 3.2. Vierailu lasten kappelissa

9. ja 10.2. Ystävänpäiväaskartelua

16. ja 17.2. Yhteisvastuu 2021

Talvilomaviikko – ei kerhoja

2. ja 3.3. Sokerihiiret. Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

9. ja 10.3. Lähetystyö -mitä se on? Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

16. ja 17.3. Reseptit jakoon. Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

23. ja 24.3. Pääsiäiskartelua. Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

Hiljainen viikko -ei kerhoja

6. ja 7.4. Enkeli vai keiju? Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

13. ja 14.4. Musakki. Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

20. ja 21.4. Reissukohteet jakoon. Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

27. ja 28.4. Laavuretki. Peruttu koronarajoitusten vuoksi.

4. ja 5.5. Kevätpolku kirkonmäellä.

Perhekerho alttari