lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa eri-ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Toimintaan kuuluuvat:

Pikkulapsityö

Päiväkerhot

Perhekerhot

Pyhäkoulut

Perhekirkot ja hartaudet

Tapahtumat, leirit ja retket

Lisää tietoa näistä toimintamuodoista löydät vasemmalta alavalikoista.

Pikkulapsityö

Seurakunnan pikkulapsityö koskettaa 0-4-vuotiaita perheineen.

Vauvakirkkoa vietetään tammikuun alussa. Siihen kutsutaan edellisen vuoden aikan kastettuja vauvoja perheineen ja läheisineen. Kirkkohetki on kuitenkin avoin kaikille kiinnostuneille. Seuraava vauvakirkko on tammikuussa 2019.

Seurakunnasta lähetetään syntymäpäiväkortit 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaille.

3- ja 4-vuotiaille on omat tapahtumat vuoden aikana, minne he ovat tervetulleita perheineen. 3-vuotiaille järjestetään Jumalan kämmenellä -ilta, joka on hartaudellis-toiminnallinen ilta. Illassa on myös mahdollisuus tutustua ja ilmoittautua kerhotoimintaan (syyskaudeksi). Iltaan lähetetään erillinen kutsu. Seuraava Jumalan kämmenellä -ilta on kevätkaudella 2019.

Joka vuosi syyskaudella järjestetään 4-vuotiaille perheineen oma syntymäpäiväjuhla. Heille lähetetään seurakunnasta kutsu juhliin. Syntymäpäiväjuhlissa on ohjelmaa, kakkutarjoilu ja tietenkin jokainen ”sankari” saa oman pienen lahjan. Seuraavat 4v-synttärit ovat tiistaina 2.10.2018 klo 18 seurakuntakodilla. Ilmoittautumiset (henkilömäärä ja erityisruokavaliot) to 27.9. mennessä: tuula.vaha-vahe@evl.fi tai 044 4866 520.