lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa eri-ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Toimintaan kuuluuvat:

Pikkulapsityö
Päiväkerhot
Perhekerhot
Pyhäkoulut
Perhekirkot ja hartaudet
Tapahtumat, leirit ja retket

Lisää tietoa näistä toimintamuodoista löydät vasemmalta alavalikoista.

Pikkulapsityö

Seurakunnan pikkulapsityö koskettaa 0-4-vuotiaita perheineen.

Vauvaperheiden omaa hetkeä vietetään tammikuun alussa. Siihen kutsutaan edellisen vuoden aikan kastettuja vauvoja perheineen ja läheisineen. Kastepuun lehdet annetaan muistoksi kastetulle perheineen.

Seurakunnasta lähetetään syntymäpäiväkortit 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaille.

3- ja 4-vuotiaille on omat tapahtumat vuoden aikana, minne he ovat tervetulleita perheineen. 3-vuotiaille järjestetään oma ilta, joka on hartaudellis-toiminnallinen. Illassa on myös mahdollisuus tutustua ja ilmoittautua kerhotoimintaan (syyskaudeksi). Iltaan lähetetään erillinen kutsu. Seuraava ilta on kevätkaudella 2021.

Joka vuosi syyskaudella järjestetään 4-vuotiaille perheineen oma syntymäpäiväjuhla. Heille lähetetään seurakunnasta kutsu juhliin. Syntymäpäiväjuhlissa on ohjelmaa, kakkutarjoilu ja tietenkin jokainen ”sankari” saa oman pienen lahjan. Seuraavat 4v-synttärit ovat torstaina 15.10. klo 18 ensin kirkossa ja sitten srk-kodilla. Ilmoittautumiset to 8.10. mennessä: tuula.vaha.vahe@evl.fi tai 044 4866 520.

lapsi rukoilee päiväkerhossa