lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Lapset ja perheet

Seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa eri-ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Toimintaan kuuluuvat:

Pikkulapsityö
Päiväkerhot
Perhekerhot
Pyhäkoulut
Perhekirkot ja hartaudet
Tapahtumat, leirit ja retket

Lisää tietoa näistä toimintamuodoista löydät vasemmalta alavalikoista.

Pikkulapsityö

Seurakunnan pikkulapsityö koskettaa 0-4-vuotiaita perheineen.

Vauvakirkkoa vietetään tammikuun alussa. Siihen kutsutaan edellisen vuoden aikan kastettuja vauvoja perheineen ja läheisineen. Kastepuun lehdet annetaan muistoksi kastetulle perheineen. Kirkkohetki on kuitenkin avoin kaikille kiinnostuneille. Seuraava vauvakirkko on tammikuussa 2020.

Seurakunnasta lähetetään syntymäpäiväkortit 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaille.

3- ja 4-vuotiaille on omat tapahtumat vuoden aikana, minne he ovat tervetulleita perheineen. 3-vuotiaille järjestetään oma ilta, joka on hartaudellis-toiminnallinen. Illassa on myös mahdollisuus tutustua ja ilmoittautua kerhotoimintaan (syyskaudeksi). Iltaan lähetetään erillinen kutsu. Seuraava ilta on kevätkaudella 2020.

Joka vuosi syyskaudella järjestetään 4-vuotiaille perheineen oma syntymäpäiväjuhla. Heille lähetetään seurakunnasta kutsu juhliin. Syntymäpäiväjuhlissa on ohjelmaa, kakkutarjoilu ja tietenkin jokainen ”sankari” saa oman pienen lahjan. Seuraavat 4v-synttärit on lauantaina 12.10.2019 klo 13 srk-kodilla. Juhlassa hauskuuttaa muusikko Pekka Laukkarinen.

lapsi rukoilee päiväkerhossa