Meneillään oleviin ryhmiin voi tiedustella vapaita kerhopaikkoja, ja täyttää netissä ilmoittautumislomakkeen. Kun netti-ilmoittautuminen on vastaanotettu, niin seurakunnasta laitetaan viestiä (vuorokauden sisällä), että ilmoittautuminen on tullut perille. Samalla ilmoitetaan mahtuuko lapsi ryhmään vai otetaanko hänet jonoon.

3-vuotiskerhot (tarkoitettu 2016 syntyneille) kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tuntia. 4-vuotiskerhot (tarkoitettu 2015 syntyneille) kokoontuvat kerran viikossa 2 tuntia. 5-vuotiskerhot (tarkoitettu 2014 syntyneille) kokoontuvat kaksi kertaa viikossa, 3+2 tuntia.

Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea kirkkoherranvirastosta (ma klo 9-17 ja ti-to klo 9-12) ja palauttaa sinne.

Kerhokaudelle 2020 (syksy) - 2021 (kevät) on ilmoittautuminen 23.3.-16.4.2020:

3-vuotiskerhoon vuonna 2017 syntyneet

4-vuotiskerhoon vuonna 2016 syntyneet

5-vuotiskerhoon vuonna 2015 syntyneet

Kaikki kerhot ovat maksuttomia. Lisätietoja antaa vastaava lastenohjaaja Tuula Vähä-Vahe tai lehtori Satu Salo.

Kerhoilmoittautuminen
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.