Uskon yön konsertti Nakkilan kirkossa. Laulaa Maria Piiroinen. Saksofonissa Kasper Haikonen.

Muut tapahtumat

 

Piristystä kevääseen!? Raamatun lukemiseen ja opiskeluun uhrattu aika ei ole hukkaan heitettyjä hetkiä. Raamatun opetukset rohkaisevat, lohduttavat, kehottavat ja ohjaavat oikealle tielle. Nyt kevätkaudella  voit perehtyä joihinkin Vanhan testamentin kirjoihin raamattukurssilla, joka alkaa tiistaina 1.2.2022 ja päättyy maanantaina 4.4.2022. Tänä keväänä tutkitaan Tuomarien ja Ruutin kirjaa, Saarnaajan kirjaa, Joelin kirjaa, Joonan kirjaa ja Habakukin kirjaa.  Tiettyinä päivinä saat sähköpostiisi luennon, jota voit rauhassa tutkia.

Kaikki halukkaat kurssilaiset pääsevät tapaamaan toisiaan Teams-yhteydellä viisi kertaa kevään aikana. Aloitustapaaminen on tiistaina 1.2.  ja  seuraavat kerrat ovat ti 1.3., ma 7.3., ma 14.3. ja ma 4.4.. Teams-tapaamisissa keskustellaan luetusta ja mahdollisista esiin nousseista kysymyksistä. Nämä tapaamiset ovat vapaaehtoisia eikä niille osallistuminen ole välttämätöntä.

Kurssimateriaali on pastori Kimmo Malisen laatima. Hän on perheineen palvellut Kylväjän lähetystyöntekijänä Etiopiassa 2000-luvun alkupuolella. 

Raamattukurssille otetaan 30 ensiksi ilmoittautunutta, ja kurssi on ilmainen. Tiedustelut ja ilmoittautumiset to 27.1.2022  mennessä sähköpostitse: jarmo.maki-mikola@kylvaja.fi. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa kurssista ennen sen alkamista.