Kuva L10T-koulutuksesta

Muut tapahtumat

KUNTOILU

"Lassen lenkki" tiistaisin klo 18. Lähtö kirkon pihasta ja paluu samaan paikkaan. Kävelyä tai juoksemista Lasse Pajunojan johdolla. Liikkumista oman kunnon mukaan ja omaan tahtiin. Tervetuloa!

PÄIVÄKAHVIT RAAMATUN ÄÄRELLÄ

Etsitkö innostusta Raamatun lukemiseen? Tervetuloa tutustumaan Raamattuun matalalla kynnyksellä: 2. ja 9.4. klo 14-15.30. Mukana Satu Salo.

Sisään srk-keskuksen alapihan päätyovesta. Kokoonnumme kahviossa.

Tervetuloa!

OLOILLAT

…joka toinen lauantai klo 18.30-20.30 srk-kodin olohuoneessa. Matalakynnyksinen ilta aikuisväelle. Rauhoittumista arjen kiireistä.

Ohjelmaosuus (Sanaa, rukousta, lauluja) klo 19-n.20, muuten porinointia kahvikupin äärellä ja levollista yhdessäoloa alkaen klo 18.30.

19.1., 2.2., 16.2., 2.3., 16.3., 30.3., 13.4. ja 27.4.

Lämpimästi tervetuloa!

Pastori, raamatunopettaja ILKKA RYTILAHTI Kansanlähetyksestä vierailee su 24.3.

klo 10           Sanajumalanpalvelus, Ilkka Rytilahti saarnaa.

n. klo 11       Kirkkokahvit. Voileipätarjoilu.

n. klo 11.30  Päivätilaisuus: ”Toivo, johon olemme kutsutut”, Ilkka Rytilahti opettaa. Mukana Lasse Vappula.

HYVÄN PAIMENEN MATKASSA

Neljän iltapäivän kokonaisuus kaikenikäisille naisille Sirpa Mäkisen kotona, Järvikyläntie 331. Mukana Satu Salo. Kahvitarjoilu, hoitavaa Sanaa ja mahdollisuus rukoukseen sekä seurusteluun eläinten (hevoset, lampaat, karitsat, kanat) kanssa.

Sunnuntaisin klo 15:

5.5.        Ei minulta mitään puutu