Kuvassa on iso joukko iloisen näköisiä, kädet kohotettuina, olevia ihmisiä. Tekstinä: Se löytyi. Mediamissio.

Se löytyi -mediamissio

Mitä Jumala vaikuttaa ihmisen elämässä? Millaisia löytöjä voit tehdä Hänen kanssaan?

Missio näkyy TV- ja radiokanavilla sekä lehdissä, sosiaalisessa mediassa ja ulkomainonnassa 19.9.-16.10.2022.

Jokaiseen kotiin Suomessa (paitsi ei mainoskielto laatikoihin/luukkuihin) postitetaan missiokirja viikolla 38. Kirjaa saa myös seurakuntatoimistosta (ma-to klo 9-12) ja seurakunnan tilaisuuksista.

Tutustu: Se löytyi -sivusto. Katso mission löytämiskertomuksia (stooreja).

24.9. klo 10-15 Seurakunta on mukana Nahkiaismarkkinoilla.

25.9. klo 15 Naisten kahvila srk-kodilla (Kirkkokatu 4). Löysin puuttuvan palan. Puhumassa missiokirjasta tuttu, kahvilayrittäjä Katja Mäntyniemi Kauhajoelta. Tutustu Katjan stooriin.

25.9. klo 18 Miesten ilta srk-kodilla. Löysin uuden tehtävän. Puhumassa missiokirjasta tuttu, pastori Reijo Ahteela Harjavallasta. Tutustu Reijon stooriin.

2.10. klo 15. Mukulamessu ja tarjoilu kappelissa. Aarteenetsintää kirkonmäellä/kirkossa n. klo 16, lähtö kappelista.

9.10. klo 10 Se löytyi -messu kirkossa. Saarnaa missiokirjasta tuttu, rikostutkija Kalle Mäenpää Porista. Kirkkokahvit. Tutustu Kallen stooriin.

16.10. klo 16 Se löytyi -tilaisuus kirkossa. Tuhlaajapoika-musiikkinäytelmä, jonka toteuttaa Vivamon raamattukylän näyttelijätiimi. Kahvitarjoilu srk-kodilla.

Se löytyi -illat Risteyksen salissa (Kauppatie 2, 2. krs) klo 18-19.30.

Illoissa on kertomus elävästä elämästä, pieni opetus, musiikkia, tarjoilua ja tilaa kysymyksille & keskustelulle.

20.10. Löysin rakkauden.

27.10. Löysin ilon.

3.11. Löysin rauhan.

10.11. Löysin vapauden.

17.11.  Löysin yhteyden.

24.11. Löysin toivon.

Mission päätapahtuma Porissa, SAMK:n Agora-salissa lauantaina 22.10.

Klo 14 Lasten ja perheiden Se löytyi -tilaisuus. Mukavaa lapsekasta menoa. Mukana mm. laulaja Roberto Brandao perheineen. Tutustu Roberto Brandaon stooriin.

Klo 18 Se löytyi -juhla Porissa, SAMK:n Agora-salissa. Mukana mm. laulaja Roberto Brandao ja evankelista Manuel Rautalahti. Löytämiskertomuksensa kertovat Katja Mäntyniemi ja Reijo Ahteela.

Kahvio on avoinna klo 13 alkaen.

Olet lämpimästi tervetullut missiotilaisuuksiin!

Oranssipohjainen logo, missä valkoisella teksti Se löytyi.