Kuva L10T-koulutuksesta

Muut tapahtumat

Kirkonmäellä tapahtuu sunnuntaina 22.8.2021 klo 14-n.18

Iltapäivässä on luvassa mm. rentoa yhdessäoloa, piknikkiä nurmikolla, kahvittelua seurakuntakodilla, hautausmaakierroksia Lasse-papin johdolla, pakohuone srk-kodin olohuoneessa ja yhteislauluhetki kirkossa. Tarkempi ohjelma-aikataulu tulee elokuun alussa, mutta merkitse päivä kalenteriisi jo nyt!

Tarjolla mm. makkaraa ja kahvia/teetä/mehua pullan kanssa (vapaaehtoinen maksu lähetyksen hyväksi). Lisäksi myydään vohveleita lähetyksen hyväksi

Lapsille oma toiminta- ja tapahtumapiste kirkon kappelissa.

Tapahtuma huipentuu klo 17 kirkossa pidettävään kanteletaituri Ida Elinan konserttiin.

Olet sydämellisesti tervetullut koko seurakunnan iltapäivään kirkonmäelle, seurakuntakodille ja kirkkoon. Paikalla työntekijöitä ja vapaaehtoisia sekä toivottavasti myös SINÄ.