Kuva L10T-koulutuksesta

Muut tapahtumat

OLOILLAT

…joka toinen lauantai klo 18.30-20.30 srk-kodin olohuoneessa. Matalakynnyksinen ilta aikuisväelle. Rauhoittumista arjen kiireistä.

Ohjelmaosuus (Sanaa, rukousta, lauluja) klo 19-n.20, muuten porinointia kahvikupin äärellä ja levollista yhdessäoloa.

1.9., 15.9., 29.9., 13.10., 10.11., 24.11. ja 8.12.

Lämpimästi tervetuloa!

USKON YÖ kirkossa 27.10.2018 klo 18-22

Uskon Yö on maanlaajuinen seurakuntatapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2015. Tapahtumissa seurakunnat kutsuvat eri alojen taiteilijoita tekemään yhdessä hyvää oman paikkakunnan kirkon suojissa.

Tervetuloa tunnelmalliseen kirkkoon. Kirkossa tapahtuu tasatunnein, alkaen klo 18. Ohjelmaosuuden kesto on n. 30 min, paitsi illan viimeinen tilaisuus klo 21 kestää tunnin.

Tapahtumassa esiintyy mm. rumpuorkesteri Zamburu (klo 20) ja laulaja Emilia Koskinen (klo 21). Seurakunnasta mukana Satu Salo ja Pasi Nieminen.

Kirkossa ja kappelissa esillä Jorma Lindforsin ja Raija & Kari Kuisman teoksia.

Kirkkoon voit ottaa mukaan oman käsityön ja tehdä sitä. Sinulla on myös mahdollisuus piirtää tai värittää penkissä istuessasi. Tauoilla tee- ja mehutarjoilu. Kappelissa rukouksen ja hiljentymisen keidas.

Tervetuloa mukaan siihen kohtaa iltaa kuin haluat tai vaikka koko illaksi.