Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa!

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Katso mikä kuoro tai tilaisuus sinua kiinnostaisi ja lähde rohkeasti mukaan!

KUOROT

Lapsikuoro Laululintuset

Kuoro on tarkoitettu 7-13-vuotiaille, kaikille laulamisesta kiinnostuneille lapsille! Kuoro sukeltaa musiikin maailmaan laulaen ja leikkien. Viikoittaiset harjoitukset johdattelevat lapsia kuorolaulun perusteisiin, kehittää tervettä äänenkäyttöä, sävelkorvaa ja yhteismusisoinnin taitoa. Kuoro avustaa seurakunnan tilaisuuksissa.

Lapsikuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.00 – 17.45 kirkon kappelissa (sisäänkäynti tornin juurelta).

Kirkkokuoro ja Päiväkuoro ovat toistaiseksi tauolla.

HOHDE-kuoro

Kuoro on projektiluonteinen kuoro. Harjoitukset alkavat 1.11.2018 ja jatkuvat huhtikuuhun 2019. Kuorossa lauletaan monipuolisesti hengellistä ohjelmistoa. Kuoro avustaa seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Harjoitukset torstaisin klo 18.30-20 kirkossa.

Kuoro on kaikille avoin, lähde siis rohkeasti mukaan!

Tuomaskuoro

Kuoro toimii projektiluonteisesti ja kokoontuu harjoittelemaan muutaman kerran ennen Tuomasmessua. Harjoitusajankohdista ilmoitetaan erikseen!

Nuorten musiikkiryhmä GRACE

Tervetuloa mukaan kaikki laulamisesta ja soittamisesta kiinnostuneet nuoret! Ryhmä harjoittelee ja avustaa seurakunnan eri tilaisuuksissa sovitusti.

JOS SINUA KIINNOSTAISI TULLA MUSISOIMAAN, OTA YHTEYTTÄ KANTTORIIN!

Lähde rohkeasti mukaan laulaen ja soittaen!

MUSIIKKITILAISUUKSIA

Pieni iltasoitto. Joka kuukauden viimeisenä lauantaina klo 18.00 - 18.15 kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.
Tervetuloa kuuntelemaan, kokemaan ja rauhoittumaan!

Viikon Virret! Torstaisin klo 17.30-18.15 kirkossa. Tuokiossa lauletaan ja opetellaan tulevan jumalanpalveluksen virsiä sekä tutustutaan lyhyesti niiden taustaan ja sisältöön. Tarkoituksena on rohkaistua käyttämään omaa ääntään ja nauttia yhdessä laulamisesta! Matkan varrella kuullaan pieniä vinkkejä vapaampaan äänenkäyttöön. Tärkeintä ei ole oikeat sävelet, vaan laulamisen ilo!