Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa!

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Katso mikä kuoro tai tilaisuus sinua kiinnostaisi ja lähde rohkeasti mukaan!

KUOROT

Lapsikuoro Laululintuset

Kuoro on tarkoitettu 7-13-vuotiaille, kaikille laulamisesta kiinnostuneille lapsille! Viikottaiset harjoitukset johdattelevat lapsia kuorolaulun perusteisiin, kehittää tervettä äänenkäyttöä, sävelkorvaa ja yhteismusisoinnin taitoa. Kuoro avustaa muutamissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Lapsikuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.00 – 17.45 srk-keskuksen luentosalissa (käynti yläpihalta).

Tärkeintä on pitää yhdessä hauskaa laulaen ja leikkien!

Kirkkokuoro ja Päiväkuoro ovat toistaiseksi tauolla.

HOHDE-kuoro

Kuoro on projektiluonteinen kuoro. Harjoitukset alkavat 1.11.2018 ja jatkuvat huhtikuuhun 2019. Kuorossa lauletaan monipuolisesti hengellistä ohjelmistoa. Kuoro avustaa seurakunnan jumalanpalveluksissa.

Harjoitukset torstaisin klo 18.30-20 srk-keskuksen salissa.

Kuoro on kaikille avoin, lähde siis rohkeasti mukaan!

Tuomaskuoro

Kuoro toimii projektiluonteisesti ja kokoontuu harjoittelemaan muutaman kerran ennen Tuomasmessua. Harjoitusajankohdista ilmoitetaan erikseen!

Nuorten musiikkiryhmä GRACE

Tervetuloa mukaan kaikki laulamisesta ja soittamisesta kiinnostuneet nuoret! Ryhmä harjoittelee sovitusti ja avustaa erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttoriin!

MUSIIKKITILAISUUKSIA

Pieni iltasoitto. Joka kuukauden viimeisenä lauantaina klo 18.00 - 18.15 kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.
Tervetuloa kuuntelemaan, kokemaan ja rauhoittumaan!

Viikon Virret! Torstaisin klo 17.30-18.15 srk-keskuksen salissa. Tuokiossa lauletaan ja opetellaan tulevan jumalanpalveluksen virsiä sekä tutustutaan lyhyesti niiden taustaan ja sisältöön. Tarkoituksena on rohkaistua käyttämään omaa ääntään ja nauttia yhdessä laulamisesta! Matkan varrella kuullaan pieniä vinkkejä vapaampaan äänenkäyttöön. Tärkeintä ei ole oikeat sävelet, vaan laulamisen ilo!