Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa.

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Lähde rohkeasti mukaan!

MUSIIKKIRYHMÄT

Laulajat kirko vaiheill kokoontuvat harjoittelemaan Nakkilan kirkon etuosaan torstai-iltaisin klo 17 – 18.30. Laulamme turvavälein, joten et välttämättä saa tukea muilta laulajilta. Tarkoituksenamme on nauttia yhdessä laulamisen ilosta ja sen lisäksi elävöittää seurakunnan tilaisuuksia, erityisesti (juhla)pyhien jumalanpalveluksia. Kaikenikäiset miehet ja naiset ovat lämpimästi tervetulleita! Aloitamme 4.2. tilanteen niin salliessa.

Tuomaskuoro on projektiluonteinen kuoro, joka kokoontuu harjoittelemaan muutaman kerran ennen Tuomasmessua. Myös soittajat ovat tervetulleita. Seuraa kevään ilmoittelua. Seuraava Tuomasmessu on sunnuntaina 2.5. klo 17.

Voit myös tulla mukaan vapaaehtoiseksi jumalanpalvelusten esilauluryhmään. Kokoonnumme n. tuntia ennen jumalanpalveluksen alkua harjoittelemaan laulettavat virret ja laulut. Ota rohkeasti yhteyttä vs. Kanttoriin!

MUSIIKKITILAISUUKSIA

Ehtookellot-iltasoitto joka kuukauden viimeisenä lauantaina (30.1., 27.2., 27.3., 24.4. ja 29.5.) klo 18.00. Voit tulla kirkkoon hyvissä ajoin ja kaikessa rauhassa hiljentymään ja kuuntelemaan, miten ehtookellot ilmoittavat pyhän alkaneeksi. Sen jälkeen saat levätä kirkossa Jumalan läsnäolossa urkumusiikin soidessa. Koronarajoitusten aikana tilaisuus on kuultavissa nettiradion välityksellä.

Ota yhteyttä!

Paula Tuomisto