Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa!

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Katso mikä kuoro tai tilaisuus sinua kiinnostaisi ja lähde rohkeasti mukaan!

KUOROT

Syksyn lauluryhmät:

Syyskuusta marraskuun alkuun kokoontuu erilaisia lauluryhmiä :

Lapset laulamassa: keskiviikkoisin klo 17.00   Kappelissa          (4.9. alkaen  )

9.10 alkaen uusissa tiloissa  os. Kauppatie 2

Aikuiset:

päiväsaikaan:torstaisin klo 14.00 srk-kodilla, vuoroin Torstaikerhon kanssa ( 12.9 alkaen)

10.10 alkaen uusissa tiloissa os. Kauppatie 2

illansuussa : torstaisin klo 18.00 Kappelissa ( 5.9 alkaen)

3.10 alkaen uusissa tiloissa os. Kauppatie 2

-”Hiillos”-kuoro muodostuu edellä mainituista torstain aikuiskuorojen yhdistelmästä.

-"Hiillos"-kuoro on mukana jumalanpalveluksissa: 29.9 ; 13.10  ja 2.11.

Tuomaskuoro

Toinen Tuomas-projekti loka-marraskuussa:

Harjoitukset perjantaisin 18.10, 25.10 ja 1.11 klo 18.00 os. Kauppatie 2 ja sunnuntaina 3.11 klo 15.30 Hormiston kylätalolla.  Tuomasmessu su 3.11 klo 17.00 Hormiston kylätalolla.

Tulkaa rohkeasti mukaan laulamaan niin uudet kuin jo aiemmin kuorolaulua harrastaneet laulajat!

JOS SINUA KIINNOSTAISI TULLA MUSISOIMAAN, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ KANTTORIIN!

Lähde mukaan laulaen ja soittaen!

MUSIIKKITILAISUUKSIA

Pieni iltasoitto. Joka kuukauden viimeisenä lauantaina klo 18.00 - 18.15 kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.
Tervetuloa kuuntelemaan, kokemaan ja rauhoittumaan!