Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa.

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Lähde rohkeasti mukaan!

MUSIIKKIRYHMÄT

Aikuisten kuoro / lauluryhmä "Laulavaiset" harjoittelee perjantaisin klo 17.00 kirkossa.

Seuraavaksi valmistelemme lauluja Pyhäinpäivään. Marraskuussa  on vuorossa lauluja adventtiin ja jouluun. Tervetuloa laulamaan!

Tuomaskuoro on projektiluonteinen kuoro. Seuraava projekti tähtää 31.10 klo 17.00 kirkossa pidettävään Tuomasmessuun.

Harjoituksia järjestetään torstaisin 14.10 , 20.10 ja 27.10 klo 17.00 kirkossa. Tervetuloa mukaan !

Voit myös tulla mukaan vapaaehtoiseksi jumalanpalvelusten esilauluryhmään. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

Loppusyksystä on myös tulossa musiikkijulkaisuja: Ehtookellojen aikaan musiikkituokioita Facebookissa. Tarkentuu myöhemmin.

Ota yhteyttä!

Anna Tasala