Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa!

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Katso mikä kuoro tai tilaisuus sinua kiinnostaisi ja lähde rohkeasti mukaan!

KUOROT

HOHDE kuoron ensimmäiset harjoitukset 15.11. klo 17 alkaen Risteyksen salissa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat laulajat. Mukaan tarvitset vain iloista laulumieltä. Lisätietoja vs. kanttori Pasi Niemiseltä.

JOS SINUA KIINNOSTAISI TULLA MUSISOIMAAN, OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ KANTTORIIN!

MUSIIKKITILAISUUKSIA

Pieni iltasoitto. Joka kuukauden viimeisenä lauantaina klo 18.00 - 18.15 kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.
Tervetuloa kuuntelemaan, kokemaan ja rauhoittumaan!