Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa.

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Lähde rohkeasti mukaan!

MUSIIKKIRYHMÄT

Aikuisten kuoro / lauluryhmä "Laulavaiset" harjoittelee torstaisin klo 17.00 kirkossa. Aloitamme syyskauden 8.9. Tervetuloa laulamaan!

Tuomaskuoro on projektiluonteinen kuoro.

Tuomaskuoron harjoitukset kirkossa keskiviikkona 7.9 ja perjantaina 9.9 klo 17.00

Sunnuntaina harjoitukset klo 15.30  ja Tuomasmessu klo 17.00 kirkossa.  Seuraa seurakuntatietoja ja tule mukaan!

Voit myös tulla mukaan vapaaehtoiseksi jumalanpalvelusten musiikkitiimiin. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

Anna Tasala

anna.tasala@evl.fi