Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa!

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Lähde rohkeasti mukaan!

KUOROT

Kuorot ja musiikkiryhmät ovat tauolla poikkeustilan aikaan.  Seurataan tilannetta ja ohjeistuksia koronan suhteen. Odotetaan syksyä toiveikkaana kuorotoiminnan uudelleen virittämiseksi.

MUSIIKKITILAISUUKSIA

Touko- ja kesäkuun tapahtumia ja tilaisuuksia

”Anna-kanttorin etävieraana ”

Pyhäpäivän musiikkivieras-sarja alkoi 12.5.

Toukokuun musiikkivieraat ovat lapsia, jotka tuovat tervehdyksensä pyhäpäivään.

Etävieraiden tervehdys julkaistaan pyhäaamuisin seurakunnan Facebook-sivustolla.

Pieni iltasoitto. Joka kuukauden viimeisenä lauantaina klo 18.00 - 18.15 kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.
Kesäkauden iltasoitot on kuultavissa vain nettiradion kautta.

Kesäkuussa jatkuu Anna-kanttorin etävieraana -sarja.

Pyhäpäiviin julkaistavat etävieraiden musiikkitervehdykset ovat kuultavissa seurakunnan Facebook-sivulla.

Kesän hartaushetket keskiviikkoisin:

klo 13.30-14.00  Kirkko                         - ota oma virsikirja mukaan             ( videoitava  hartaus on kuultavissa myös nettiradion ja Facebookin kautta )

klo 18.00 -18.30 Risteys, Sali 2. krs      -Yhteislaulut heijastetaan valkokankaalle      ( Vain "Live" tilaisuus, eli hartautta ei videoida, eikä lähetetä.)

Musiikkivieraat:

keskiviikkona 17.6 klo 13.30 kirkossa. Musiikissa mukana Marjo Kotiranta

keskiviikkona 17.6 klo 18.00 Kesäillanhartaus ”Risteyksessä”, osoite Kauppatie 2

Musiikissa mukana Marjo Kotiranta

Tervetuloa kuuntelemaan nettiradion, Facebookin ja Youtuben kautta.

Ja kesäkuusta alkaen myös läsnäolevana laulamaan, kuuntelemaan, kokemaan ja hiljentymään!