Kuvassa ruusuja ja nuotteja - Tervetuloa tutustumaan seurakunnan musiikkityön toimintaan.

Musiikki

Musiikki antaa iloa ja voimaa elämään!

Musiikki on tärkeä osa seurakunnan elämää. Musiikki hoitaa, luo yhteyttä ja auttaa hiljentymään. Saamme siitä voimaa.

Seurakunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia musiikin kuuntelemiseen ja harrastamiseen. Lähde rohkeasti mukaan!

KONSERTTI

Sellon ja laulun ilta

sunnuntaina 13.3 klo 18.00

Nakkilan kirkossa

Seeli Toivio soittaa J.S.Bachin sellosarjoja ja

laulaa sellomusiikin väleissä.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10 €

Ohjelmatuotto välitetään kokonaisuudessaan Ukrainan sodan uhreille Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Tervetuloa kuuntelemaan ja tässä muodossa tukemaan !

MUSIIKKIRYHMÄT

Aikuisten kuoro / lauluryhmä "Laulavaiset" harjoittelee perjantaisin klo 17.00 kirkossa. Tervetuloa laulamaan!

Tuomaskuoro on projektiluonteinen kuoro.

Harjoitukset to 10.3 klo 18.00 ja to 17.3 klo 18.00 kirkossa. Sekä sunnuntaina 20.3 ennen Tuomasmessua. Tervetuloa mukaan !

Voit myös tulla mukaan vapaaehtoiseksi jumalanpalvelusten musiikkitiimiin. Ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin!

Ota yhteyttä!

Anna Tasala