Vapaaehtoistyö Nakkilan seurakunnassa

Nakkilan seurakunnassa arvostetaan halukkuuttaa vapaaehtoistyöhön. Alla olevalla lomakkeella voit ilmaista halukkuutesi siihen. Voit halutessasi tarkemmin kertoa, millainen vapaaehtoistyö kiinnostaa juuri sinua.

HUOMIO!

Nakkilan seurakunta käyttää sivuillaan Lukkari-julkaisujärjestelmää. Järjestelmä on vastikään päivittinyt ja se voi vaikuttaa lomakkeen tietojen perille saapumiseen. Mikäli yhteydenottoa ei meidän puolelta kuulu, ota rohkeasti yhteyttä sen työalan työntekijään, jonka toimintaan olet ilmaissut lomakkeella kiinnostuksesi. Kiitos :)

Haku vapaaehtoiseksi

Hei ja kiitos mielenkiinnosta! Tällä kaavakkeella voit ilmaista halukkuutesi vapaaehtoistyöhön liittyen.
Kerro meille paras tapa ottaa yhteyttä. Jätä esimerkikis osoite, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoitteesi.
Valitse työala, jonka toimintaan haluaisit osallistua. Voit valita useamman.
Kuvaile muutamalla sanalla, millainen vapaaehtoistyö sinua kiinnostaa.