Kesän 2021 leireillä kohtaavat Suurmestarit Aittakarin maastossa...

Lasten leiripäivä to 5.8. 6 vuotta täyttäneille. Ohjelmassa uinnin ja saunomisen lisäksi mukavaa puuhastelua sisällä ja ulkona. Leiripäivän hinta 15€.

Varhaisnuortenleiri pe-su 6.-8.8. Suurmestareille, joille leiripäivä ei riitä. Uimisen ja saunomisen lisäksi kisailuja ja visailuja suurmestarimeiningillä. Varkkaleirin hinta 40€.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Niinalle puh. 044 4866 521 tai niina.koivisto@evl.fi. Ilmoittautuessa kerro osallistujan nimi, ikä ja ruoka-aineallergiat sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoittautumiset 24.6. mennessä, jonka jälkeen voi kysellä vapaita paikkoja.

 

PERHELEIRI 3.-4.7. Merikarvian Koivuniemen Herrassa. Leiri on tarkoitettu lapsille ja aikuisille. Lapsi voi tulla leirille vanhempien, isovanhempien tai esim. kummin kanssa. Hinta 20€/lapsi, 40€/aikuinen. Hinta sisältää kuljetukset, majoituksen, ruuan ja ohjelman. Ilmoittautumiset viim. 23.6. puh. 044 4866 521/Niina, niina.koivisto@evl.fi tai puh. 044 4866 517/Jenni, jenni.tuomi@evl.fi

 

Kesäretki

TOUR de HENRIK –polkupyörävaellus 29.6.-1.7.

Tour de Henrik on polkupyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamassa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia. Vaeltajat kuljettavat satulalaukuissa päivän aikana tarvitsemansa juomapullot ja varavaatteet. Makuupussit ja -alustat sekä muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla. Yöpymispaikkoina toimivat seurakuntatalojen ja koulujen lattiat. Vaelluksen päätteeksi pulahdamme uimaan kylpylä Caribian aaltoihin. Turusta kotiin vaeltajat kuljetaan linja-autolla. Hinta 75€. 

Ilmoittautumiset Niinalle puh. 044 4866 521 tai niina.koivisto@evl.fi. Ilmoittautuessa kerro pyöräilijän nimi, ikä ja ruoka-aineallergiat sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 

varkkatyön leirit