Kesän 2022 leirit ja leiripäivät

Lasten leiripäivä

Varkkaleiri ke-pe 15.-17.6 Aittakarissa Sääksjärven rannalla Kokemäellä

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Niinalle puh. 044 4866 521 tai niina.koivisto@evl.fi. Ilmoittautuessa kerro osallistujan nimi, ikä ja ruoka-aineallergiat sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ilmoittautumiset XXX mennessä, jonka jälkeen voi kysellä vapaita paikkoja. Tällä hetkellä leiri täynnä, voit ilmoittautua varalle!

 

PERHELEIRI la-su 13.-14.8. Luodon leirikeskuksessa Eurajoella.

 

Kesäretki

TOUR de HENRIK –polkupyörävaellus 28.-30.6.  Tänä vuonna Nakkilan seurakunnasta ei valitettavasti osallistuta pyöräilyyn!

Tour de Henrik on polkupyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamassa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia. Vaeltajat kuljettavat satulalaukuissa päivän aikana tarvitsemansa juomapullot ja varavaatteet. Makuupussit ja -alustat sekä muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla. Yöpymispaikkoina toimivat seurakuntatalojen ja koulujen lattiat. Vaelluksen päätteeksi pulahdamme uimaan kylpylä Caribian aaltoihin. Turusta kotiin vaeltajat kuljetaan linja-autolla. Hinta €. 

Ilmoittautumiset Niinalle puh. 044 4866 521 tai niina.koivisto@evl.fi. Ilmoittautuessa kerro pyöräilijän nimi, ikä ja ruoka-aineallergiat sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

 

varkkatyön leirit