Kesän leirit

Varhaisnuortenleiri

Kesäretki

TOUR de HENRIK –polkupyörävaellus

Tour de Henrik on polkupyöräpyhiinvaellus Kokemäeltä Turkuun. Vaellus on järjestetty vuodesta 2005 lähtien. Kolmen päivän mittainen vaellus myötäilee Pyhän Henrikin pyhiinvaellusreittiä ja kulkee Kokemäen Henrikin saarnahuoneelta Turun Tuomiokirkkoon. Matkaa kertyy noin 147 kilometriä. Vaeltajat ovat olleet 8-17-vuotiaita ja heitä ohjaamassa seurakunnan nuorisotyönohjaajia sekä vaeltajien vanhempia. Vaeltajat kuljettavat satulalaukuissa päivän aikana tarvitsemansa juomapullot ja varavaatteet. Makuupussit ja -alustat sekä muut tavarat kuljetetaan huoltoautolla. Yöpymispaikkoina toimivat seurakuntatalojen ja koulujen lattiat. Vaelluksen päätteeksi pulahdamme uimaan kylpylä Caribian aaltoihin. Turusta kotiin vaeltajat kuljetaan linja-autolla.

varkkatyön leirit