lastenkirkon tuuli kuvassa

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma hartaushetki.

Lasten oma kirkkohetki

Sunnuntain klo 10 jumalanpalveluksen yhteydessä pidetään lapsille oma kirkkohetki kirkon kappelissa. Kappelia on sisustettu lapsia varten. Päivän rukouksen jälkeen lapset kutsutaan kappeliin kirkkohetkeen. Se kestää sanajumalanpalveluksen loppuun ja messussa ehtoollisen alkuun asti.

Kirjepyhäkoulu

Kerran kuussa postilaatikkoon tulee mukava ja mielenkiintoinen materiaalipaketti. Sieltä löytyy kuukauden teemaan liittyvä hartaus ja tehtäviä sekä joskus askarteluvinkki, lehti tai muuta mukavaa. Ensimmäisen kirjeen mukana on pieni pöytäristi alttarille, muistolausevihko ja pyhäkoulutaulu,  johon joka kirjeessä tulee uusi tarra liimattavaksi. Ensimmäisessä kirjeessä kerrotaan: mikä pyhäkoulu on, mitä elementtejä pyhäkouluun kuuluu ja miten sitä voi pitää kotonakin.

Kirjepyhäkoulu on suunnattu jo lukemaan oppineille lapsille, mutta yhdessä vanhempien kanssa pienemmätkin voivat olla jäsenenä. Kirjepyhäkoulun jäsenellä tulee olla vanhempien lupa jäsenyyteen. Kirjepyhäkoulu on ilmainen.

Kirjepyhäkouluun voi ilmoittautua Satu Salolle, 044 4866513 tai satu.salo@evl.fi

Tervetuloa kirjepyhäkoululaiseksi!

Miten mukaan?

Pyhähäkouluun voi tulla mukaan milloin vain.

Lisätietoja pyhäkoulutyöstä antaa Satu Salo.

nalle kirkossa