HYPPÄÄ MUKAAN OVERWATCH 2 -PELI-ITOIHIN

 

Nakkilan seurakunnan nuorisotyö on mukana Inceptor-toiminnan Overwatch 2 -pelin peli-illoissa 4.9.2023 alkaen joka toinen maanantai klo 17-20. Inceptor-toiminta on Pelikaverit Ryn järjestämää, jossa myös mukana on Lasten ja Nuorten Keskus Ry. Vapaissa peli-illoissa painopiste on hauskanpidossa ja positiivisessa pelaamisessa, jota ohjaavat turvalliset aikuiset. Kaikenlainen häirintä, kiusaaminen ja syrjintä on kiellettyä. Taitotasolla ei ole merkitystä. 

Ohjeet peli-iltoihin osallistumiseen

Pelaaminen tapahtuu Inceptor-toiminnan alla. Peleihin ilmoittautuminen tapahtuu Inceptorin myClubin kautta. Peleihin osallistuminen vaatii siis myClub-tilin ja Inceptor-joukkueeseen/seuraan liittymisen. Rekisteröityminen ja liittyminen on ilmaista. Mikäli sinulla ei ole myClub-tunnusta, voit sen kätevästi tehdä samalla, kun liityt Inceptoriin. Antamiasi tietoja ei luovuteta eteenpäin. Alaikäinen joutuu nimeämään ainakin yhden huoltajan ilmoittautumisvaiheessa. Inceptor-toiminnassa on paljon muutakin pelitoimintaa, johon voi lähteä vapaasti mukaan. Muistathan aina merkitä itsesi myClubissa toimintaan osallistuneeksi.

Pelit järjestetään pääsääntöisesti Inceptorin Discord-palvelimella. Tarvitset siis Discord-tunnuksen. Konsoleista ainakin Playstation 5 ja Xbox series S/X tukevat liittymistä Discordin äänikanaville. Tällöin Discord-tunnus tulee yhdistää konsolitunnukseesi. Puhelimella ja PC:llä voi yhdistää konsolin äänikanavalle. Peli-illan alkaessa tule Aula-kanavalle. Siitä lähdemme yhdessä peleille. Olethan tietoinen, että Discordissa ikäraja on 13 vuotta.

Mikäli tarvitset apua mihin tahansa edellämainituissa asioissa, ota yhteyttä Kaitsuun.

NÄHDÄÄN PELIKENTILLÄ SANKARIT!

 

Overwatch 2 -pelin kenttäkuva