nuoria ruohikolla iloisena

Nuorille

Nuorisotyö

Nakkilan seurakunnan nuorten toiminta on tarkoitettu rippikoulun käyneille nuorille ja nuorille aikuisille. Nuorten toimintaan on jokainen tervetullut juttelemaan, laulamaan, pelailemaan, rukoilemaan ja pohtimaan hengellisiä kysymyksiä Raamatun valossa.

Seurakunnassa tarjotaan nuorille mahdollisuus toimintaan kristillisestä elämänkatsomuksesta käsin. Nuorten tapahtumiin voi tulla, vaikka ei olisikaan itse varma uskostaan. Tavoitteena on, että jokainen saisi olla omana itsenään omine lahjoineen ja mielipiteineen seurakunnassa mukana. Seurakunta on turvallinen paikka kysellä omaa kutsumustaan ja kasvaa uskossa.

Jos haluat jutella seurakunnan työntekijöiden kanssa iloistasi tai suruistasi, soita, laita tekstiviestiä tai sähköpostia, niin sovitaan aika, jolloin tavataan.

NUORISOTYÖN KORONAINFO

Muulloin Arkissa ovat voimassa seuraavat suositukset ja rajoitukset:

- Nuorisotila Arkkiin max. 10 osallistujaa

- Arkissa on käytössä maskisuositus. Jos sinulla ei ole omaa maskia, saat sellaisen seurakunnalta

- Pesethän kädet tai käytäthän käsidesiä tullessasi tilaan sekä tasaisin väliajoin siellä ollessasi

- Yski/aivasta hihaan tai puhtaaseen nenäliinaan

- Pidä turvaväli