Muut tapahtumat

4-vuotissynttärit (vuonna 2015 syntyneille) 12.10.2019 klo 13 srk-kodilla. Juhlissa hauskuttaa muusikko Pekka Laukkarinen. Tervetuloa koko perheen voimin! Ilmoittautuminen ti 8.10. mennessä:  tuula.vaha-vahe@evl.fi tai 044 4866 520.

Lapsen oikeuksien päivän kekkerit ke 20.11.2019 klo 18. Ohjelmaosuus kirkossa ja sen jälkeen iltapalaa srk-kodilla. Ilmoittautumiset iltapalalle to 14.11. mennessä: tuula.vaha-vahe@evl.fi tai 044 4866 520.

Lasten Kauneimmat joululaulut su 15.12.2019 klo 15 kirkossa.

Retkiä/leirejä lapsiperheille

Kouluun siunaaminen

Koulun aloitukseen liittyy monia jännittäviä, innostavia ja joskus vähän pelottaviakin tunteita. Tuttu ja turvallinen päättyy –päiväkoti, koulun esiopetus tai seurakunnan eskarikerho- ja on aika ottaa askel uuteen haasteeseen, ekaluokkalaisen maailmaan. Tässä muutoksessa seurakunta haluaa olla tukena. Jumalan antama siunaus kannattelee ja rohkaisee niin koulunsa aloittavaa kuin koko perhettä.

Kouluun siunaamiseen kutsutaan kirjeitse kaikki kirkon kirjoissa olevat ko. vuonna kouluikään tulevat. Se järjestetään ennen koulujen alkua (touko- tai elokuussa). Sinne ovat tervetulleita myös muu perhe, isovanhemmat, kummit ja muut tutut. Tilaisuuden jälkeen on vielä mahdollisuus tulla kakulle ja mehulle/kahville.

Kouluun siunaaminen on elokuussa 2019.