Muut tapahtumat

Vauvamusakki sunnuntaina 19.1.2020 klo 15 Risteyksen salissa. Helistellään, körötellään ja laululeikitellään. Pientä tarjottavaa. Vauvamusakkiin kutsutaan erityisesti vuoden 2019 aikana kastettuja lapsia läheisineen. Kastepuun lehdet luovutetaan koteihin.

Ilta 3-vuotiaille perheineen torstaina 19.3.2020 klo 18 Risteyksessä. Mahdollisuus tutustua kerhotilaan. Hartaus, mukavaa toimintaa ja iltapala.

Palmusunnuntain perhekirkko 5.4.2020 klo 10.

Vapputouhula torstaina 30.4.2020 klo 10-12 Risteyksessä.

Perhepäivä yhteisvastuun hyväksi Tervasmäen laavulla lauantaina 16.5. Tarkempaa tietoa kevään myötä.

Lapsiparkki

Hengähdä hetkeksi ja tuo lapsi (alle 8 vuotta) lapsiparkkiin lastenohjaajien hoiviin.

Kevätkauden lapsiparkit: ke 15.1., ke 12.2., to 12.3., ke 15.4. ja to 7.5. klo 17-19 Risteyksen perhekerhotilassa.

Ilmoittautuminen erikseen kuhunkin kertaan (alkaa kaksi viikkoa ennen ajankohtaa): 044 4866 520 (tekstiviesti) tai tuula.vaha-vahe@evl.fi

Kouluun siunaaminen

Koulun aloitukseen liittyy monia jännittäviä, innostavia ja joskus vähän pelottaviakin tunteita. On aika ottaa askel ekaluokkalaisen maailmaan. Tässä muutoksessa seurakunta haluaa olla tukena. Jumalan antama siunaus kannattelee ja rohkaisee niin koulunsa aloittavaa kuin koko perhettä.

Kouluun siunaamiseen kutsutaan kirjeitse kaikki kirkon kirjoissa olevat ko. vuonna kouluikään tulevat. Se järjestetään ennen koulujen alkua. Sinne ovat tervetulleita myös muu perhe, isovanhemmat, kummit ja muut tutut. Tilaisuuden jälkeen on vielä mahdollisuus tulla kakulle ja mehulle/kahville.

Kouluun siunaaminen on elokuussa 2020.