Muut tapahtumat

PERHELEIRI 1.-2.7.2023 Aittakarin leirikeskuksessa, Kokemäellä.

Lapsille ja aikuisille mukavaa tekemistä yhdessä, uimista, saunomista, onkimista ja askartelua. Leirin hinta on 40 €/aikuinen ja 20 €/lapsi. Leirin vetäjinä toimii Niina Koivisto ja Satu Salo.

Ilmoittautumiset Niinalle 13.6. mennessä p. 044 4866 517 tai niina.koivisto@evl.fi.

Kouluun siunaaminen


Koulun aloitukseen liittyy monia jännittäviä, innostavia ja joskus vähän pelottaviakin tunteita. On aika ottaa askel ekaluokkalaisen maailmaan. Tässä muutoksessa seurakunta haluaa olla tukena. Jumalan antama siunaus kannattelee ja rohkaisee niin koulunsa aloittavaa kuin koko perhettä.

Koululaisten siunaamisen kirkkohetki on mukava perinne. Kirkossa lauletaan, kuullaan Raamatun sanaa ja rukoillaan. Sitten saa tulla alttarille siunattavaksi tai istua omalla paikalla, jos haluaa. Siunaamiseen voi osallistua myös vanhempi/vanhemmat.

Taivaallinen Isämme,
näet, että lapsemme
koulutien on alkamassa,
leikit työhön vaihtamassa.
Ole suojaamassa.
(VK 837)

Kouluun siunaamiseen kutsutaan kirjeitse kaikki kirkon kirjoissa olevat ko. vuonna kouluikään tulevat. Se järjestetään ennen koulujen alkua. Sinne ovat tervetulleita myös muu perhe, isovanhemmat, kummit ja muut tutut. Tilaisuuden jälkeen on vielä mahdollisuus tulla mehulle/kahville.

Kouluun siunaaminen on tiistaina 8.8.2023 klo 18 kirkossa. Kirkkohetken jälkeen on mehu- ja kahvitarjoilu seurakuntakodilla. Ilmoittautumiset tarjoiluun ke 2.8. mennessä.