Nakkilan seurakunnan nimikkolähetit

Tiettyjen lähetystyöntekijöiden työn tukemiseksi Nakkilan seurakunta on tehnyt sopimuksen lähetysjärjestöjen kanssa näiden työntekijöiden avustamisesta.

Seurakunta tukee heitä taloudellisesti talousarvioavustusten, kolehtien, myyjäisten, keräysten ja lähetyspiirien tuen kautta erityisesti seurakunnan omia nimikkolähettejä.

Näiden toimintojen kautta sinäkin voit tukea seurakuntamme omia lähettejä.

Samoin voit rukouksin muistaa nimikkolähettejä heidän haastavassa työssään.

Nakkilan seurakunnan nimikkolähetteinä toimivat tällä hetkellä:

Kari ja Leila Pentikäinen

Pentikäiset toimivat Suomen Lähetysseuran lähetteinä Etiopiassa. Pastori Kari Pentikäinen työskentelee Etiopian työalueen alueellisen kirkollisen työn koordinaattorina. Sairaanhoitaja, Leila Pentikäinen taas toimii Etiopian työalueen kummilapsityön koordinaattorina.

Pekka ja Kaarina Koskinen

Koskiset ovat seurakunnan pitkäaikaisia nimikkolähettejä. He toimivat Kansanlähetyksen lähetteinä Etu-Aasiassa ja vetävät kirkollista työtä Istanbulin luterilaisessa seurakunnassa.

Minna Aro

Minna Aro työskentelee Lähetysyhdistys Kylväjän palveluksessa Kreikassa Ateenassa. Hänen tehtäväkenttänään ovat pakolaiset ja kodittomat, joita tuolla alueella on paljon. Tätä työtä hän tekee kristillisen pakolaisjärjestön kautta. Yksi keskeinen työalue on Pireuksen satama ja kirkko.

Nuorten nimikkokohteena on kehitysvammaisten koulu Kisumussa Keniassa.