Nakkilan seurakunnan nimikkolähetit

Tiettyjen lähetystyöntekijöiden työn tukemiseksi Nakkilan seurakunta on tehnyt sopimuksen lähetysjärjestöjen kanssa näiden työntekijöiden avustamisesta.

Seurakunta tukee heitä taloudellisesti talousarvioavustusten, kolehtien, myyjäisten, keräysten ja lähetyspiirien tuen kautta erityisesti seurakunnan omia nimikkolähettejä.

Näiden toimintojen kautta sinäkin voit tukea seurakuntamme omia lähettejä.

Samoin voit rukouksin muistaa nimikkolähettejä heidän haastavassa työssään.

Nimikkolähetteinä toimivat tällä hetkellä:

Suomen Lähetysseuran lähetit Pentikäiset ovat palanneet Suomeen Etiopiasta. Seurakunnassa etsitään uutta Lähetysseuran nimikkolähettiä.

Pekka ja Kaarina Koskinen

SATAK U N NAN KANSANLÄ H ETYS Tule kanssamme juhlimaan Porin Teljän  kirkkoon la 19.10. klo 13.00 !

Koskiset ovat seurakunnan pitkäaikaisia nimikkolähettejä. He toimivat Kansanlähetyksen lähetteinä Etu-Aasiassa ja vetävät kirkollista työtä Istanbulin luterilaisessa seurakunnassa.

Kylväjän kautta tuemme tällä hetkellä Keski-Aasiassa toimivaa työntekijää.

SLEY:n kautta nimikkokohteena on kehitysvammaisten koulu Kisumussa Keniassa.