Nakkilan seurakunnan nimikkolähetit

Tiettyjen lähetystyöntekijöiden työn tukemiseksi Nakkilan seurakunta on tehnyt sopimuksen lähetysjärjestöjen kanssa näiden työntekijöiden avustamisesta.  

Seurakunta tukee heitä taloudellisesti talousarvioavustusten, kolehtien, myyjäisten, keräysten ja lähetyspiirien tuen kautta erityisesti seurakunnan omia nimikkolähettejä.

Näiden toimintojen kautta sinäkin voit tukea seurakuntamme omia lähettejä.

Samoin voit rukouksin muistaa nimikkolähettejä heidän haastavassa työssään.

 

Nimikkolähetteinä toimivat tällä hetkellä:

Kari ja Leila Pentikäinen

Hienoja uutisia Etiopiasta!! Täällä... - Suomen Lähetysseura Etiopiassa |  Facebook

Pentikäiset toimivat Suomen Lähetysseuran lähetteinä Etiopiassa. Pastori Kari Pentikäinen työskentelee Etiopian työalueen alueellisen kirkollisen työn koordinaattorina. Sairaanhoitaja, Leila Pentikäinen taas toimii Etiopian työalueen kummilapsityön koordinaattorina.

Pekka ja Kaarina Koskinen

SATAK U N NAN KANSANLÄ H ETYS Tule kanssamme juhlimaan Porin Teljän  kirkkoon la 19.10. klo 13.00 !

Koskiset ovat seurakunnan pitkäaikaisia nimikkolähettejä. He toimivat Kansanlähetyksen lähetteinä Etu-Aasiassa ja vetävät kirkollista työtä Istanbulin luterilaisessa seurakunnassa.

Minna Aro

Kuvassa voi olla 1 henkilö

Minna Aro työskentelee Lähetysyhdistys Kylväjän palveluksessa Kreikassa Ateenassa. Hänen tehtäväkenttänään ovat pakolaiset ja kodittomat, joita tuolla alueella on paljon. Tätä työtä hän tekee kristillisen pakolaisjärjestön kautta. Yksi keskeinen työalue on Pireuksen satama ja kirkko.

 

Nimikkokohteena on kehitysvammaisten koulu Kisumussa Keniassa.