lapsia leikkimässä lattialla seurakunnan päiväkerhossas

Päiväkerhot

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho tukee kodin kasvatustyötä. Se on seurakunnan kasteopetusta ja antaa virikkeitä 3-5-vuotiaiden lasten kokonaispersoonallisuuden kehittymiselle. Kerhossa on mm. hartaushetki, askartelua, luovaa toimintaa, eväshetki, ohjattua ja vapaata leikkiä, laulua ja satuhetki. Kunkin kerhokerran ohjelma jäsentyy meneillään olevaan aiheeseen, joka määräytyy esim. vuodenajan tai kirkkovuoden ajankohdan mukaan. Kerhotoimintaan kuuluu myös mm. teemajuhlia, erilaisia retkiä, lasten aamukirkkoja ja perhekirkkoja. Vanhemmille järjestetään kerhokohtaisia tai yhteisiä vanhempainiltoja

Miten kerhoon?

Syksyn 2020 päiväkerhojen ilmoittautuminen on maalis-huhtikuun vaihteessa.

Syyskaudella (syksy 2019- kevät 2020) alkaviin kerhoryhmiin ilmoittautuminen on päättynyt, mutta vapaita kerhopaikkoja voi tiedustella ja netissä voi täyttää ilmoittautumislomakkeen. Kun netti-ilmoittautuminen on vastaanotettu, niin seurakunnasta laitetaan viestiä (vuorokauden sisällä), että ilmoittautuminen on tullut perille. Samalla ilmoitetaan mahtuuko lapsi ryhmään vai otetaanko hänet jonoon.

Ilmoittautumislomake löytyy näiltä sivuilta (Lapset ja perheet -> Ilmoittautuminen kerhoihin). Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea kirkkoherranvirastosta (ma klo 9-17 ja ti-to klo 9-12) ja palauttaa sinne. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhopisteet ja ryhmät syksyllä 2019/keväällä 2020

Kerhopisteenä on Kauppatie 2.

Maanantai
klo 10.30-12 Tuulan ja Niinan 3-vuotiskerho

klo 13-15 Tuulan 5-vuotiskerho

Tiistai
klo 13-15 Tuulan 4-vuotiskerho

Keskiviikko
klo 9-12 Tuulan 5-vuotiskerho

Kolmivuotiaiden kerho (2016 syntyneet) on kerran viikossa, 1,5 tuntia. Nelivuotiaiden kerho (2015 syntyneet) on kerran viikossa kaksi tuntia. Viisivuotiailla (2014 syntyneet) on kaksi kerhokertaa viikossa (2t ja 3t).

Päiväkerhon tapahtumia syyskaudella 2019

Mikkelinpäivän perhekirkko sunnuntaina 29.9. klo 10.

4-vuotissynttärit lauantaina 12.10. klo 13 seurakuntakodilla.

Lapsen oikeuksien päivän kekkerit keskiviikkona 20.11. klo 18 kirkossa ja srk-kodilla.

Lasten kauneimmat joululaulut sunnuntaina 15.12. klo 15 kirkossa.

päiväkerholaisten vaatteita naulakossa - seurakunnan päiväkerhossa on mukavaa!