lapsia leikkimässä lattialla seurakunnan päiväkerhossas

Päiväkerhot

Mikä on päiväkerho?

-Lapsi on seurakunnalle aarre ja siunaus. Kasteeseen perustuen lapsella on oikeus olla aktiivinen seurakunnassaan ja tuntea osallisuutta kotiseurakunnastaan. Seurakunta haluaa tukea kodin kasvatustyötä.

-Päiväkerho on lasta varten. Toiminta on lapsilähtöistä ja aikuisjohtoista. Lapsen hyvinvointia ja turvallisuuden tunnetta vahvistaa tietoisuus ja kokemus siitä, että hän kelpaa sekä ihmisille että Jumalalle, joka rakastaa ja pitää hänestä huolta. Jokainen tyttö ja poika on sellaisenaan Jumalan luoma ihme.

-Päiväkerhossa on hartaushetki, askartelua, luovaa toimintaa, eväshetki, ohjattua ja vapaata leikkiä, laulua ja satuhetki sekä erillisiä teemajuhlia.

-Jokaisen kerhokerran ohjelma muodostuu esim. vuodenajan tai kirkkovuoden ajankohdan mukaan. Perhekirkko syksyllä ja keväällä on osa kerho-ohjelmaan.

Miten kerhoon?

Kerhoihin voi ilmoittautua täyttämällä nettilomakkeen. Ilmoittautumislinkki löytyy näiltä sivuilta: Lapset ja perheet -> Ilmoittautuminen kerhoihin. Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea Risteyksen seurakuntatoimistosta, Kauppatie 2, 2 krs (ma-to klo 9-12) ja palauttaa sinne. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhokausi 2022 (syksy) - 2023 (kevät):

3-vuotiskerhoon vuonna 2019 syntyneet

4-vuotiskerhoon vuonna 2018 syntyneet

5-vuotiskerhoon vuonna 2017 syntyneet

Kerhoryhmät syksyllä 2022/keväällä 2023

Kerhopisteenä on Risteys, Kauppatie 2.

Maanantai
klo 10-11.30 Tuulan ja Hannan 3-vuotiskerho

klo 13-15 Tuulan 4- ja 5-vuotiskerho

Torstai
klo 9-12 Tuulan 5-vuotiskerho

Kolmivuotiaiden kerho (2019 syntyneet) on kerran viikossa, 1,5 tuntia. Nelivuotiaiden kerho (2018 syntyneet) on kerran viikossa kaksi tuntia. Viisivuotiailla (2017 syntyneet) on kaksi kerhokertaa viikossa (2t ja 3t).

Päiväkerhon tapahtumia

Syyskauden tapahtumat tulevat elokuussa...