lapsia leikkimässä lattialla seurakunnan päiväkerhossas

Päiväkerhot

Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho tukee kodin kasvatustyötä. Se on seurakunnan kasteopetusta ja antaa virikkeitä 3-5-vuotiaiden lasten kokonaispersoonallisuuden kehittymiselle. Kerhossa on mm. hartaushetki, askartelua, luovaa toimintaa, eväshetki, ohjattua ja vapaata leikkiä, laulua ja satuhetki. Kunkin kerhokerran ohjelma jäsentyy meneillään olevaan aiheeseen, joka määräytyy esim. vuodenajan tai kirkkovuoden ajankohdan mukaan. Kerhotoimintaan kuuluu myös mm. teemajuhlia, erilaisia retkiä, lasten aamukirkkoja ja perhekirkkoja. Vanhemmille järjestetään kerhokohtaisia tai yhteisiä vanhempainiltoja

Miten kerhoon?

Meneillään oleviin ryhmiin voi tiedustella vapaita kerhopaikkoja, ja täyttää netissä ilmoittautumislomakkeen. Kun netti-ilmoittautuminen on vastaanotettu, niin seurakunnasta laitetaan viestiä (vuorokauden sisällä), että ilmoittautuminen on tullut perille. Samalla ilmoitetaan mahtuuko lapsi ryhmään vai otetaanko hänet jonoon.

Kerhokaudelle 2020 (syksy) - 2021 (kevät) on ilmoittautuminen 23.3.-16.4.2020:

3-vuotiskerhoon vuonna 2017 syntyneet

4-vuotiskerhoon vuonna 2016 syntyneet

5-vuotiskerhoon vuonna 2015 syntyneet

Ilmoittautumislomake löytyy näiltä sivuilta (Lapset ja perheet -> Ilmoittautuminen kerhoihin). Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea Risteyksen virastosta (ma klo 9-17 ja ti-to klo 9-12) ja palauttaa sinne. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhopisteet ja ryhmät syksyllä 2019/keväällä 2020

Kerhopisteenä on Risteys, Kauppatie 2.

Maanantai
klo 10.30-12 Tuulan ja Niinan 3-vuotiskerho

klo 13-15 Tuulan 5-vuotiskerho

Tiistai
klo 13-15 Tuulan 4-vuotiskerho

Keskiviikko
klo 9-12 Tuulan 5-vuotiskerho

Kolmivuotiaiden kerho (2016 syntyneet) on kerran viikossa, 1,5 tuntia. Nelivuotiaiden kerho (2015 syntyneet) on kerran viikossa kaksi tuntia. Viisivuotiailla (2014 syntyneet) on kaksi kerhokertaa viikossa (2t ja 3t).

Päiväkerhon tapahtumia kevätkaudella 2020

Palmusunnuntain perhekirkko 5.4. klo 10.

Vapputouhula torstaina 30.4. klo 10-12 Risteyksessä.

Perhepäivä yhteisvastuun hyväksi Tervasmäen laavulla lauantaina 16.5. Tarkempaa tietoa kevään myötä.

Päiväkerhon kevätkirkko keskiviikkona 20.5. klo 18.