lapsia leikkimässä lattialla seurakunnan päiväkerhossas

Päiväkerhot

Mikä on päiväkerho?

YLapsi on seurakunnalle aarre ja siunaus. Kasteeseen perustuen lapsella on oikeus olla aktiivinen seurakunnassaan ja tuntea osallisuutta kotiseurakunnastaan. Seurakunta haluaa tukea kodin kasvatustyötä.

YPäiväkerho on lasta varten. Toiminta on lapsilähtöistä ja aikuisjohtoista. Lapsen hyvinvointia ja turvallisuuden tunnetta vahvistaa tietoisuus ja kokemus siitä, että hän kelpaa sekä ihmisille että Jumalalle, joka rakastaa ja pitää hänestä huolta. Jokainen tyttö ja poika on sellaisenaan Jumalan luoma ihme.

YKerhossa on hartaushetki, askartelua, luovaa toimintaa, eväshetki, ohjattua ja vapaata leikkiä, laulua ja satuhetki sekä erillisiä teemajuhlia.

YKunkin kerhokerran ohjelma muodostuu esim. vuodenajan tai kirkkovuoden ajankohdan mukaan. Perhekirkko syksyllä ja keväällä on osa kerho-ohjelmaan.

Miten kerhoon?

Ilmoittautuminen syksyn 2022- kevään 2023 kerhoihin on maalis-huhtikuussa 2022. Meneillään oleviin kerhoihin voi tiedustella vapaita paikkoja Tuula Vähä-Vaheelta. Netissä voi myös täyttää ilmoittautumislomakkeen. Seurakunnasta laitetaan viestiä ja ilmoitetaan, onko ryhmässä vielä tilaa ja annetaan tarkempia tietoja kerhoista.

Kerhokausi 2021 (syksy) - 2022 (kevät):

3-vuotiskerhoon vuonna 2018 syntyneet

4-vuotiskerhoon vuonna 2017 syntyneet

5-vuotiskerhoon vuonna 2016 syntyneet

Ilmoittautumislinkki löytyy näiltä sivuilta (Lapset ja perheet -> Ilmoittautuminen kerhoihin). Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea Risteyksen virastosta (ma-to klo 9-12) ja palauttaa sinne. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhoryhmät syksyllä 2021/keväällä 2022

Kerhopisteenä on Risteys, Kauppatie 2.

Maanantai
klo 10-11.30 Tuulan ja Niinan 3-vuotiskerho

klo 13-15 Tuulan 5-vuotiskerho

Tiistai
klo 13-15 Tuulan 4-vuotiskerho

Torstai
klo 9-12 Tuulan 5-vuotiskerho

Kolmivuotiaiden kerho (2018 syntyneet) on kerran viikossa, 1,5 tuntia. Nelivuotiaiden kerho (2017 syntyneet) on kerran viikossa kaksi tuntia. Viisivuotiailla (2016 syntyneet) on kaksi kerhokertaa viikossa (2t ja 3t).

Päiväkerhon tapahtumia