Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho tukee kodin kasvatustyötä. Se on seurakunnan kasteopetusta ja antaa virikkeitä 3-6-vuotiaiden lasten kokonaispersoonallisuuden kehittymiselle. Kerhossa on mm. hartaushetki, askartelua, luovaa toimintaa, eväshetki, ohjattua ja vapaata leikkiä, laulua ja satuhetki. Kunkin kerhokerran ohjelma jäsentyy meneillään olevaan aiheeseen, joka määräytyy esim. vuodenajan tai kirkkovuoden ajankohdan mukaan. Kerhotoimintaan kuuluu myös mm. teemajuhlia, erilaisia retkiä, lasten aamukirkkoja ja perhekirkkoja. Vanhemmille järjestetään kerhokohtaisia tai yhteisiä vanhempainiltoja

Miten kerhoon?

Syksyn 2018 päiväkerhojen virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt. Kerhoryhmien kokoonpanot on ilmoitettu postitse.

Kerhoryhmiin otetaan kuitenkin jatkuvasti ilmoittautumisia netissä tai paperisella lomakkeella. Kun netti-ilmoittautuminen on vastaanotettu, niin seurakunnasta laitetaan viestiä (vuorokauden sisällä), että ilmoittautuminen on tullut perille. Samalla ilmoitetaan mahtuuko lapsi ryhmään vai otetaanko hänet jonoon.

Ilmoittautumislomake löytyy näiltä sivuilta (Lapset ja perheet -> Ilmoittautuminen kerhoihin). Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea kirkkoherranvirastosta (ma klo 9-17 ja ti-to klo 9-12) ja palauttaa sinne. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhopisteet ja ryhmät syksyllä 2018/keväällä 2019

Kerhopisteenä on seurakuntakeskus (Kirkkokatu 5).

Maanantai
klo 9-12 Tuulan 5-vuotiskerho yläkerrassa

Tiistai
klo 13-15 Tuulan 4-vuotiskerho yläkerrassa

Keskiviikko
klo 9-10.30 Tuulan ja Niinan 3-vuotiskerho yläkerrassa

klo 11-12.30 Tuulan ja Niinan 3-vuotiskerho alakerrassa

Torstai
klo 13-15 Tuulan 5-vuotiskerho yläkerrassa

Kolmivuotiaiden kerho (2015 syntyneet) on kerran viikossa, 1,5 tuntia. Nelivuotiaiden kerho (2014 syntyneet) on kerran viikossa kaksi tuntia. Viisivuotiailla (2013 syntyneet) on kaksi kerhokertaa viikossa (2h ja 3h).

Päiväkerhon tapahtumia

Lapsen oikeuksien päivän KEKKERIT lapsiperheille kirkossa ja seurakuntakodilla ti 20.11.2018 klo 18. Ohjelmatuokio kirkossa ja sen jälkeen naposteltavaa seurakuntakodilla. Ilmoittautumiset tarjoiluun (henkilömäärä ja erityisruokavaliot)  to 15.11. mennessä: tuula.vaha-vahe@evl.fi tai 044 4866 520.

Lasten Kauneimmat joululaulut sunnuntaina 16.12.2018 klo 15 kirkossa.