Tervetuloa mukaan Nakkilan seurakunnan nuorisotyön ryhmiin.

 

Tällä hetkellä etsimme kiinnostuneita pelitoimintaan, nuorten vaikuttajaryhmään, mediaryhmään, Bible journaling-ryhmään ja vapaaehtoisia apuopettajia pyhäkouluun. Ryhmät toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita tulee tarpeeksi. 

Ryhmät starttaavat pääsiäisen jälkeen. Ilmoittautuneille infotaan asiasta erikseen.

Tarkemmat kuvaukset ryhmistä:

Pelitoiminta
Pelitoiminnan tarkoituksena on tuoda porukkaa yhteen erilaisten pelien pelaamisen kautta. Pelitoiminnan lähtökohta on positiivisen pelaamisen korostaminen, mikä tarkoittaa enemmän hauskaa yhdessä tekemistä kuin vakavaa kilpaharrastusta. Pelaaminen tapahtuu niin konsoli- kuin lautapelien merkeissä. Toiminta on tarkoitettu 7.luokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Toiminnasta vastaa Kaitsu. 

Nuorten vaikuttajaryhmä
Vaikuttajaryhmään haetaan henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita olemaan mukana seurakunnan päätöksenteossa. Vaikuttajaryhmällä on sanan mukaisesti mahdollisuus olla antamassa mielipiteensä kaikkeen seurakunnan toimintaan sekä ideoida sitä. Lähtökohtaisesti ryhmän jäsenen tulee olla alle 29-vuotias konfirmoitu Nakkilan seurakunnan jäsen, mutta rippikoulussa olevat nuoret voivat jo lähteä mukaan toimintaan ennen konfirmaatiota. 

Nuorten mediaryhmä
Oletko kiinnostunut somesta, videoista tai podcastista? Innostaako joku muu media? Mikäli vastasit kyllä, tai jäit vastausta miettimään, nuorten mediaryhmä on sinua varten! Mediaryhmässä on mahdollista porukalla olla ideoimassa vapaasti erilaista sisältöä nuorisotyön eri kanaviin kuten esimerkiksi TikTokiin, YouTubeen ja ArkkiCast-podcastiin sekä lisäksi olla mukana toteuttamassa jumalanpalvelusten striimauksia. Toiminta on tarkoitettu rippikoulua käyville ja sitä vanhemmille nuorille. 

Bible journaling -ryhmä
Haluaisitko tutustua Raamattuun luovalla otteella? Bible journaling tarkoittaa päiväkirjamaista työskentelyä, jossa askartelun keinoin fiilistellään Raamatun tekstejä. Ryhmässä tutustutaan monenlaisiin raamatunkertomuksiin ja kuvitetaan Raamattua ja/tai vihkoa piirroksin, tarroin ym. Lähdemme liikkeelle matalalla kynnyksellä ja rennolla otteella, yhdessä oppien & opetellen erilaisia tekniikoita. Ryhmä on tarkoitettu rippikoulua käyville tai sen jo käyneille. Ryhmää vetää Satu. 

Pyhistiimi (pyhäkoulun apuopettaja)
Haluatko ohjata ja opettaa lapsia? Pyhistiimi on osa yhteisöllisen jumalanpalveluksen kokonaisuutta. Tiimi kokoontuu 1-2 kertaa/kk suunnittelemaan ja valmistelemaan kirkkohetkiä. Sunnuntain kirkkohetkivuoroja jaetaan sitten kullekin sopivalla tavalla ja kenenkään ei tarvitse ottaa yksin vastuuta. Kun kirkon ovet jälleen avautuvat, niin tarkoituksena on pitää joka sunnuntai, jumalanpalveluksen yhteydessä, lapsille oma kirkkohetki (pyhäkoulu). Se on kirkon alakerrassa. Kirkkohetkessä on hartaus ja siihen liittyvää tekemistä & toimintaa. Tiimiä johtaa Niina Koivisto (ja Satukin on mukana). 
 

Ryhmiin voi ilmoittautua mukaan ottamalla siitä vastaavaan työntekijään yhteyttä puhelimitse tai viestein. Tervetuloa mukaan!