HAUTAAMISEEN LIITTYVÄT MAKSUT

HAUTASIJAN HINTA

Uudet arkkuhautapaikat luovutetaan syvähautausalueelta, jolloin kerrallaan luovutetaan kaksi päällekkäistä hautasijaa. Vanhoista seurakunnalle palautuneista hautapaikoista on mahdollista luovuttaa 1-4 rinnakkaisen paikan hautoja. Arkkuhautaan voidaan laskea myös uurnia. Uurnahautausmaalta luovutetaan kerrallaan aina vähintään kaksi hautasijaa. Muistolehdon hautapaikka jää vain seurakunnan tietoon.

Sotiemme veteraaneilta ja heihin rinnastettavilta (rintamasotilastunnuksen, rintamapalvelustunnuksen, rintamatunnuksen, rintamaveteraanien tammenlehvätunnuksen sekä miinanraivaajatunnuksen omaavilta)  nakkilalaisilta sekä ulkopaikkakuntalaisilta ei peritä hautapaikkamaksuja 25 vuoden hallinta-ajasta eikä hallinta-ajan jatkamisesta 25 vuoden ajaksi.

Maksu

nakkilalaisilta

ulkopaikkakuntalaisilta

Arkkuhautapaikka syvähautausalueelta (kaksi hautasijaa) 25 vuoden ajaksi

Arkkuhautapaikka (yksi hautasija) 25 vuoden ajaksi

Arkkuhautasijan hallinta-ajan pidennys 25 vuotta

Arkkuhautasijan hallinta-ajan pidennys yksi vuosi

Uurnahautapaikka (kaksi hautasijaa) 25 vuoden ajaksi uurnahautausmaalta

Uurnahautapaikan (kaksi hautasijaa)  hallinta-ajan pidennys 25 vuotta

Uurnahautapaikan (kaksi hautasijaa)  hallinta-ajan pidennys yksi vuosi

Muistolehdon hautasija

HAUTAAMISEEN LIITTYVÄT MUUT MAKSUT

Hautausmaksu sisältää haudan kaivun, peittämisen, peruskunnostuksen hautauksen jälkeen ja ruohohoidon.  Sotiemme veteraaneilta ja heihin rinnastettavilta (rintamasotilastunnuksen, rintamapalvelustunnuksen, rintamatunnuksen, rintamaveteraanien tammenlehvätunnuksen sekä miinanraivaajatunnuksen omaavilta) nakkilalaisilta sekä ulkopaikkakuntalaisilta ei peritä hautausmaksua.

Maksu nakkilalaisilta

Maksu ulkopaikkakuntalaisilta