Uutislistaukseen

Nakkilan seurakuntatiedot 14.-24.5.2020

Nakkilan seurakuntatietoja

Seurakunnan eri työmuodot toimivat verkossa, seuraa ajantasaista tietoa kotisivuilta ja seurakunnan Facebook-sivuilta. Voit kuunnella jumalanpalvelusta internetin välityksellä, linkki löytyy kotisivujen www.nakkilanseurakunta.fi etusivulta.

Seurakunta tarjoaa aina keskusteluapua. Ole yhteydessä seurakunnan työntekijöihin.

To 14.5.

klo 13 Hiljenny hetkeksi -nettihartaus kirkosta sanoin ja sävelin. Mukana myös nimikkolähettimme Minna Aro! Voit seurata tilaisuutta nettikirkosta tai Facebookista. Mukana Jenni Tuomi, Anna Tasala ja Lasse Vappula.

Su 17.5.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi ja saarnaaja: Lasse Vappula, kanttori: Anna Tasala. Jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksen päätyttyä Eija Tuliniemi puhuu kirkossa, joka on kuultavissa nettiradion kautta. Virsi 577:1-3. Puheen ja virren jälkeen kunnianosoitus ja seppeleen lasku sankarihaudalla ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Seppeleen laskee seurakunnan edustaja ja kunnan edustaja.

Ma 18.5.

klo 13 Evästä Raamatusta nettiradion kautta. Työntekijät lukevat Raamattua. Mukana Tuula Vähä-Vahe ja Satu Salo.

Ti 19.5.

klo 13 Raamattuvartti Facebookin kautta. Mukana Satu Salo.

Ke 20.5.

klo 18 Rukousilta kirkosta, netin kautta. Mukana Satu Salo ja Maria Piiroinen.

To 21.5.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi: Markku Järviö, saarna: Lasse Vappula, kanttori: Anna Tasala, avustamassa: Jesse Vastamaa ja Niina Koivisto. Jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Su 24.5.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi: Markku Järviö, saarna: pastori Jarmo Mäki-Mikola, kanttori: Anna Tasala, avustamassa: Kai Korpi ja Satu Salo. Jumalanpalvelus ilman läsnäolevaa seurakuntaa. Jumalanpalveluksen jälkeen kuunneltavissa ja nähtävissä Facebookin kautta ”Kirkkokahvit Minna Aron kanssa”.

Kuollut:

Vieno Ilmari Vähäsavo 82v.

Mirjam Maria Pentikäinen 95 v.

11.5.2020 11.39