Nakkilan seurakuntatietoja

To 27.2.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Pulkkailua Salomonkalliolla. Omin kyydein. Säävaraus.

klo 18 Miestenpiiri srk-kodin olohuoneella.

Pe 28.2.

klo 9-18 Lipaskeräys Yhteisvastuulle K-Supermarket Onnipekan aulassa. Kiitos lahjoituksestasi!

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

La 29.2.

klo 12.30 Yhteisvastuulavis yhteiskoulun salissa. Mukana Jenni Tuomi.

klo 18 Ehtookellot -iltasoitto kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.

Su 1.3.

klo 10 Messu kirkossa. Liturgi: Lasse Vappula, saarnaaja: Satu Salo, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Teologian opiskelijoiden pastoraaliseen koulutukseen ja luterilaisen uskonkäsityksen ja identiteetin vahvistamiseen Suomen teologisen instituutin kautta.

Ma 2.3.

klo 9 Aamurukoushetki srk-kodin olohuoneella.

klo 14 EU-ruokajako srk-kodin päiväkerhotilassa. EU-ruokajako on tarkoitettu kaikille ruoka-apua tarvitseville.

klo 18 Teemailta Kauppatie 2 salissa. Rakkauden voima. Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan. Opettaa pastori, raamattukouluttaja Ilkka Rytilahti. Mukana Satu Salo.

Ti 3.3.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Parisuhteen palikat. Ryhmien yhteinen kerta. HUOM! torstaina ei perhekerhoa.

klo 13 Käsityöpiiri srk-kodin olohuoneella.

Ke 4.3.

klo 18 Rukouspiiri srk-kodin olohuoneella.

To 5.3.

klo 12.30 Torstaikerho vanhemmalle väelle srk-kodin salissa. Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Satu Salo ja Ilkka Liuskallio.

Pe 6.3.

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

Su 8.3.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi ja saarnaaja: Markku Järviö, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Evankeliumiseen median kautta aasialaisille Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta.

To 12.3.

klo 17 Lapsiparkki Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Hengähdä hetkeksi ja tuo lapsi (alle 8 vuotta) lapsiparkkiin lastenohjaajien hoiviin. Ilmoittautuminen alkaa kaksi viikkoa ennen ajankohtaa: p. 044 4866 520 (tekstiviesti) tai tuula.vaha-vahe@evl.fi

Kuollut:

Laura Elina Poutanen 92v.

Nakkilan seurakuntatiedot 24.10.-3.11.2019

21.10.2019 11.40

Nakkilan seurakuntatietoja

To 24.10.

klo 14 Päiväkuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

klo 17.30 Hartaushetki Kuntoutuskoti Diaviressä Porissa. Mukana Markku Järviö ja Ilkka Liuskallio.

klo 18 Miestenpiiri srk-kodin olohuoneella.

klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

Pe 25.10.

klo 18 Tuomaskuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

La 26.10.

klo 18 Uskon yö kirkossa. Tervetuloa tunnelmallisesti valaistuun kirkkoon. Kirkon ovet ovat avoinna klo 17.30-21.30. Ohjelmatuokioita ja konsertti: klo 18-18.30 Luomisen juhlaa sanoin, sävelin ja draaman keinoin. Esa Kankaanpään luontokuvia, klo 19-19.30 Lauletaan yhdessä lauluja luomakunnasta, klo 20 Uskon yön huipentaa laulaja Kristiina Braskin ja Ossi Jauhiaisen konsertti. Vapaa pääsy. Teetarjoilu illan ajan. Rukouskeidas kappelissa. Voit ottaa oman käsityön mukaan ja tehdä sitä. Mukana Kai Korpi, Niina Koivisto, Pasi Nieminen ja Satu Salo.

Su 27.10.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi: Markku Järviö, saarnaaja: Satu Salo, kanttori: Pasi Nieminen, kolehti: Kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta Vastuuviikon kautta, Suomen Ekumeeninen Neuvosto ry.

klo 15 Naisten kahvila srk-kodin salissa. Sinä olet ihme. Musiikissa Pasi Nieminen. Mukana Satu Salo.

klo 18 Miesten ilta srk-kodin salissa. Puhujavieraana Timo Virtanen. Mukana Ilkka Liuskallio.

Ma 28.10.

Ennakkotiedoista poiketen EI EU-RUOKAJAKOA. Jako peruuntunut. Seuraava EU-ruokajako normaalisti 11.11. klo 14-15.

klo 9 Aamurukoushetki srk-kodin olohuoneella.

klo 18 Teemailta Kauppatie 2 salissa. Raamatun synty 2. Aiheesta alustaa Satu Salo. Kahvitarjoilu ja keskustelua.

Ti 29.10.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Lapsen rukous, Satu.

klo 13 Käsityöpiiri srk-kodin olohuoneella.

Ke 30.10.

klo 13.30 Sanan ja sävelen hartaus Hyppingillä. Puhe: Lasse Vappula, musiikki: Anna Tasala.

klo 17 Lapsikuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

klo 18 Kirkkovaltuuston kokous Kauppatie 2 salissa.

klo 18 Rukouspiiri srk-kodin olohuoneella.

To 31.10.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Lapsen rukous, Satu.

klo 12.30 Torstaikerho vanhemmalle väelle srk-kodin salissa. Tervetuloa mukaan! Mukana Satu Salo ja Anna Tasala.

klo 14 Päiväkuoron harjoitukset kirkossa.

klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset kirkossa.

Pe 1.11.

klo 18 Tuomaskuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

La 2.11.

klo 10 Messu kirkossa. Liturgi: Markku Järviö, saarnaaja: Lasse Vappula, kanttori: Anna Tasala, avustamassa: Jenni Tuomi, kolehti: Suomen Lähetysseuralle Nakkilan seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen.

klo 18 Pyhäinpäivän iltakirkko kirkossa. Liturgi: Lasse Vappula, saarnaaja: Markku Järviö, kanttori: Anna Tasala, avustamassa: Jenni Tuomi.

Su 3.11.

klo 15 Tuomaskuoron harjoitukset Hormiston kylätalolla. Samassa paikassa, missä Tuomasmessu pidetään.

klo 17 Tuomasmessu Hormiston Kylätalolla. Liturgi: Lasse Vappula, saarnaaja: Satu Salo, kanttori: Anna Tasala, avustava pappi: Markku Järviö, kolehti: Hiippakunnallinen kolehti diakoniatyön tukemiseen. Tuomasmessun jälkeen kirkkokahvit, järj. Kyläyhdistys. Vapaaehtoinen kahviraha kyläyhdistykselle.

Kuollut:

Aili Tellervo Mäkilä 78 v.

Viljo Kalevi Rahkola 67 v.

Ilkka Sigfrid Kares 88v., Sääksmäen seurakunnasta.