Nakkilan seurakuntatietoja

To 27.2.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Pulkkailua Salomonkalliolla. Omin kyydein. Säävaraus.

klo 18 Miestenpiiri srk-kodin olohuoneella.

Pe 28.2.

klo 9-18 Lipaskeräys Yhteisvastuulle K-Supermarket Onnipekan aulassa. Kiitos lahjoituksestasi!

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

La 29.2.

klo 12.30 Yhteisvastuulavis yhteiskoulun salissa. Mukana Jenni Tuomi.

klo 18 Ehtookellot -iltasoitto kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.

Su 1.3.

klo 10 Messu kirkossa. Liturgi: Lasse Vappula, saarnaaja: Satu Salo, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Teologian opiskelijoiden pastoraaliseen koulutukseen ja luterilaisen uskonkäsityksen ja identiteetin vahvistamiseen Suomen teologisen instituutin kautta.

Ma 2.3.

klo 9 Aamurukoushetki srk-kodin olohuoneella.

klo 14 EU-ruokajako srk-kodin päiväkerhotilassa. EU-ruokajako on tarkoitettu kaikille ruoka-apua tarvitseville.

klo 18 Teemailta Kauppatie 2 salissa. Rakkauden voima. Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan. Opettaa pastori, raamattukouluttaja Ilkka Rytilahti. Mukana Satu Salo.

Ti 3.3.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Parisuhteen palikat. Ryhmien yhteinen kerta. HUOM! torstaina ei perhekerhoa.

klo 13 Käsityöpiiri srk-kodin olohuoneella.

Ke 4.3.

klo 18 Rukouspiiri srk-kodin olohuoneella.

To 5.3.

klo 12.30 Torstaikerho vanhemmalle väelle srk-kodin salissa. Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Satu Salo ja Ilkka Liuskallio.

Pe 6.3.

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

Su 8.3.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi ja saarnaaja: Markku Järviö, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Evankeliumiseen median kautta aasialaisille Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta.

To 12.3.

klo 17 Lapsiparkki Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Hengähdä hetkeksi ja tuo lapsi (alle 8 vuotta) lapsiparkkiin lastenohjaajien hoiviin. Ilmoittautuminen alkaa kaksi viikkoa ennen ajankohtaa: p. 044 4866 520 (tekstiviesti) tai tuula.vaha-vahe@evl.fi

Kuollut:

Laura Elina Poutanen 92v.

Nakkilan seurakuntatiedot 10.-20.10.2019

7.10.2019 11.29

Nakkilan seurakuntatietoja

To 10.10.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Nosh-edustaja Riikka Kurru vierailee.

klo 14 Päiväkuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

klo 17 Lapsiparkki Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Lapsiparkki on tarkoitettu alle 7-vuotiaille lapsille. Ilmoittautumiset Niina Koivistolle p. 044 4866 521.

klo 18 Miestenpiiri srk-kodin olohuoneella.

klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

Su 13.10.

klo 10 Messu kirkossa, Eläkeläisten kirkkopyhä. Liturgi: Markku Järviö, saarnaaja: Lasse Vappula, kanttori: Anna Tasala, avustamassa: Jenni Tuomi, musiikkiryhmä: ”Hiillos”-kuoro, kolehti: Oman seurakunnan lähetystyölle Suomen ev.lut. Kansanlähetyksen kautta.

klo 11.30 Ikäihmisten kirkkopyhän kunniaksi messun jälkeen tarjolla keittolounas ja kahvit srk-kodilla. Tilaisuudessa pieni ohjelmaosuus. Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Lasse Vappula, Markku Järviö, Anna Tasala ja Jenni Tuomi.

klo 15 Vanhustenviikon kirkkokonsertti ”Toivotut hengelliset laulut” -konsertti kirkossa. Jukka Pietilä baritoni ja Juhani Romppainen urut. Vapaa pääsy.

Ma 14.10.

klo 9 Aamurukoushetki srk-kodin olohuoneella.

klo 18 Teemailta Kauppatie 2 salissa. Raamatun synty 1. Aiheesta alustaa Satu Salo. Kahvitarjoilu ja keskustelua.

Ti 15.10.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Syksyinen metsäretki.

klo 13 Käsityöpiiri srk-kodin olohuoneella.

klo 17 Kehitysvammaisten kerhoilta seurakunnan uusien tilojen salissa (2. krs), osoitteessa Kauppatie 2. Mukana Lasse Vappula ja Jenni Tuomi. Tervetuloa kaikki mukaan!

Ke 16.10.

klo 9.30 Lasten aamukirkko kirkossa. Mukana Lasse Vappula, Tuula Vähä-Vahe ja Anna Tasala.

klo 13 Omaishoitajien ja kaikkien läheistään hoitavien tapaaminen seurakunnan uusien tilojen salissa (2. krs), osoitteessa Kauppatie 2. Huom. päivä on poikkeuksellisesti keskiviikko! Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Jenni Tuomi.

klo 13.30 Sanan ja sävelen hartaus Keinustoolissa. Puhe: Lasse Vappula, musiikki: Anna Tasala.

klo 14.15 Sanan ja sävelen hartaus Keinulassa. Puhe: Lasse Vappula, musiikki: Anna Tasala.

klo 17 Lapsikuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

klo 18 Rukouspiiri srk-kodin olohuoneella.

To 17.10.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Syksyinen metsäretki.

klo 12.30 Torstaikerho srk-kodin salissa. Diakoniatyö tarjoaa keittolounaan. Kerhossa puhumme ja laulamme enkeleistä. Tervetuloa mukaan! Mukana Markku Järviö ja Anna Tasala.

klo 18 Kirkkokuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

Pe 18.10.

klo 18 Tuomaskuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

Su 20.10.

klo 10 Messu kirkossa. Liturgi: Lasse Vappula, saarnaaja: Satu Salo, kanttori: Anna Tasala, kolehti: Rauhan ja vakauden edistämiseen kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

La 26.10.

klo 18 Uskon yö kirkossa. Tervetuloa tunnelmallisesti valaistuun kirkkoon. Kirkon ovet ovat avoinna klo 17.30-21.30. Ohjelmatuokioita ja konsertti: klo 18-18.30 Luomisen juhlaa sanoin, sävelin ja draaman keinoin. Esa Kankaanpään luontokuvia, klo 19-19.30 Lauletaan yhdessä lauluja luomakunnasta, klo 20 Uskon yön huipentaa laulaja Kristiina Braskin ja Ossi Jauhiaisen konsertti. Vapaa pääsy. Teetarjoilu illan ajan. Rukouskeidas kappelissa. Voit ottaa oman käsityön mukaan ja tehdä sitä. Mukana Kai Korpi, Niina Koivisto, Pasi Nieminen ja Satu Salo.

VARHAISNUORET

Syyslomaviikon maanantaina 21.10. ja tiistaina 22.10. leiripäivät alakoululaisille srk-kodilla klo 10-13. Ohjelmassa askartelua, ulkoilua ja pelailua. Mukaan omat eväät. Ilmoittautumiset viimeistään 16.10. Niinalle: niina.koivisto@evl.fi tai p. 044 4866 521.

Kuollut:

Hanna Anneli Pistool 36 v.

Toini Johanna Lehtinen 94 v., Harjavallan seurakunnasta.