Nakkilan seurakuntatietoja

To 27.2.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Pulkkailua Salomonkalliolla. Omin kyydein. Säävaraus.

klo 18 Miestenpiiri srk-kodin olohuoneella.

Pe 28.2.

klo 9-18 Lipaskeräys Yhteisvastuulle K-Supermarket Onnipekan aulassa. Kiitos lahjoituksestasi!

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

La 29.2.

klo 12.30 Yhteisvastuulavis yhteiskoulun salissa. Mukana Jenni Tuomi.

klo 18 Ehtookellot -iltasoitto kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.

Su 1.3.

klo 10 Messu kirkossa. Liturgi: Lasse Vappula, saarnaaja: Satu Salo, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Teologian opiskelijoiden pastoraaliseen koulutukseen ja luterilaisen uskonkäsityksen ja identiteetin vahvistamiseen Suomen teologisen instituutin kautta.

Ma 2.3.

klo 9 Aamurukoushetki srk-kodin olohuoneella.

klo 14 EU-ruokajako srk-kodin päiväkerhotilassa. EU-ruokajako on tarkoitettu kaikille ruoka-apua tarvitseville.

klo 18 Teemailta Kauppatie 2 salissa. Rakkauden voima. Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan. Opettaa pastori, raamattukouluttaja Ilkka Rytilahti. Mukana Satu Salo.

Ti 3.3.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Parisuhteen palikat. Ryhmien yhteinen kerta. HUOM! torstaina ei perhekerhoa.

klo 13 Käsityöpiiri srk-kodin olohuoneella.

Ke 4.3.

klo 18 Rukouspiiri srk-kodin olohuoneella.

To 5.3.

klo 12.30 Torstaikerho vanhemmalle väelle srk-kodin salissa. Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Satu Salo ja Ilkka Liuskallio.

Pe 6.3.

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

Su 8.3.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi ja saarnaaja: Markku Järviö, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Evankeliumiseen median kautta aasialaisille Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta.

To 12.3.

klo 17 Lapsiparkki Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Hengähdä hetkeksi ja tuo lapsi (alle 8 vuotta) lapsiparkkiin lastenohjaajien hoiviin. Ilmoittautuminen alkaa kaksi viikkoa ennen ajankohtaa: p. 044 4866 520 (tekstiviesti) tai tuula.vaha-vahe@evl.fi

Kuollut:

Laura Elina Poutanen 92v.