kukka

Naisten kahvila

Naisten kahvila on naisten oma iltapäivähetki kerran kuussa, kevät- ja syyskaudella klo 15 seurakuntakodilla (kirkon vieressä). Kahvila alkaa kahvitarjoilulla (klo 14.45), jonka jälkeen on ohjelmallinen osuus. Naisten kahvilassa on usein puhuja- ja/tai musiikkivieraita. Iltapäivähetkeen kuuluu myös yhteislauluja ja lisäksi jokaisella on mahdollisuus kirjoittaa esirukousaiheita yhteisessä loppurukouksessa muistettavaksi.

Naisten kahvilat kevätkaudella 2020:

26.1.                   Maailman naiset. SLEY:n lähetti Liisa Saarenketo tuo terveisiä Etelä-Sudanista ja Ugandasta.

23.2.                   Maailman naiset. SLS:n lähetti Kirsti Kirjavainen tuo terveisiä Nepalista.

22.3.                   Maailman naiset. Kylväjän kotimaantyön johtaja Hanna Lindberg tuo terveisiä Bangladeshista. (PERUTTU) -> siirtyy 18.10

19.4.                   Minun lahjani ja paikkani suuressa suunnitelmassa, Satu Salo

Olet sydämellisesti tervetullut!