Oheisella lomakkeella voi ilmoittautua syksyllä 2019 alkaviin eri ikäryhmien kerhoihin. Virallinen ilmoittautuminen on päättynyt, mutta jos ryhmässä on tilaa, niin siihen on mahdollista tulla myös kesken kauden. Seurakunnasta vastataan (vuorokauden sisällä) lyhyellä sähköpostiviestillä, kun ilmoittautuminen on tullut perille.

Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea kirkkoherranvirastosta (ma klo 9-17 ja ti-to klo 9-12) ja palauttaa sinne.

3-vuotiskerhot (tarkoitettu 2016 syntyneille) kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tuntia. 4-vuotiskerhot (tarkoitettu 2015 syntyneille) kokoontuvat kerran viikossa 2 tuntia. 5-vuotiskerhot (tarkoitettu 2014 syntyneille) kokoontuvat kaksi kertaa viikossa, 3+2 tuntia.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia. Lisätietoja antaa vastaava lastenohjaaja Tuula Vähä-Vahe tai lehtori Satu Salo.

Kerhoilmoittautuminen
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.