Nakkilan seurakuntatietoja

To 27.2.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Pulkkailua Salomonkalliolla. Omin kyydein. Säävaraus.

klo 18 Miestenpiiri srk-kodin olohuoneella.

Pe 28.2.

klo 9-18 Lipaskeräys Yhteisvastuulle K-Supermarket Onnipekan aulassa. Kiitos lahjoituksestasi!

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

La 29.2.

klo 12.30 Yhteisvastuulavis yhteiskoulun salissa. Mukana Jenni Tuomi.

klo 18 Ehtookellot -iltasoitto kirkossa. Hiljenny hetkeksi ehtookellojen aikaan, urkumusiikin soidessa.

Su 1.3.

klo 10 Messu kirkossa. Liturgi: Lasse Vappula, saarnaaja: Satu Salo, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Teologian opiskelijoiden pastoraaliseen koulutukseen ja luterilaisen uskonkäsityksen ja identiteetin vahvistamiseen Suomen teologisen instituutin kautta.

Ma 2.3.

klo 9 Aamurukoushetki srk-kodin olohuoneella.

klo 14 EU-ruokajako srk-kodin päiväkerhotilassa. EU-ruokajako on tarkoitettu kaikille ruoka-apua tarvitseville.

klo 18 Teemailta Kauppatie 2 salissa. Rakkauden voima. Meidät on tarkoitettu vahvistumaan ja uudistumaan. Opettaa pastori, raamattukouluttaja Ilkka Rytilahti. Mukana Satu Salo.

Ti 3.3.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 perhekerhotilassa. Parisuhteen palikat. Ryhmien yhteinen kerta. HUOM! torstaina ei perhekerhoa.

klo 13 Käsityöpiiri srk-kodin olohuoneella.

Ke 4.3.

klo 18 Rukouspiiri srk-kodin olohuoneella.

To 5.3.

klo 12.30 Torstaikerho vanhemmalle väelle srk-kodin salissa. Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Satu Salo ja Ilkka Liuskallio.

Pe 6.3.

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset kirkossa.

Su 8.3.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi ja saarnaaja: Markku Järviö, kanttori: Pasi Flodström, kolehti: Evankeliumiseen median kautta aasialaisille Medialähetys Sanansaattajat ry:n kautta.

To 12.3.

klo 17 Lapsiparkki Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Hengähdä hetkeksi ja tuo lapsi (alle 8 vuotta) lapsiparkkiin lastenohjaajien hoiviin. Ilmoittautuminen alkaa kaksi viikkoa ennen ajankohtaa: p. 044 4866 520 (tekstiviesti) tai tuula.vaha-vahe@evl.fi

Kuollut:

Laura Elina Poutanen 92v.

Nakkilan seurakuntatiedot 7.-17.11.2019

4.11.2019 11.24

Nakkilan seurakuntatietoja

Nakkilan seurakunnan kirkosta voi kuunnella jumalanpalveluksia netin välityksellä suorana lähetyksenä www.nakkilanseurakunta.fi, josta etusivulta löytyy kuvake, joka ohjaa eteenpäin kuuntelun avaamiseen. Opastusta kuunteluun voi tarvittaessa kysellä seurakunnan työntekijöiltä.

To 7.11.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Isänpäiväaskartelua.

klo 13 Omaishoitajien ja kaikkien läheistään hoitavien tapaaminen salissa (2. krs), osoitteessa Kauppatie 2. Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Lasse Vappula.

klo 18 Miestenpiiri srk-kodin olohuoneella.

Su 10.11.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi ja saarnaaja: Markku Järviö, kanttori: Pasi Nieminen, kolehti: Opiskelijoiden ja koululaisten tavoittamiseen ja kouluttamiseen valtakunnallisesti mm. Veritas Formus -tapahtumien, leirien ja viikkotoiminnan kautta, Suomen Evankelisluterilainen Opiskelija- ja Koululaislähetys ry (OPKO).

Ma 11.11.

klo 9 Aamurukoushetki srk-kodin olohuoneella.

klo 18 Teemailta Kauppatie 2 salissa. Kristus Psalmeissa. Aiheesta alustaa Satu Salo. Kahvitarjoilu ja keskustelua.

Ti 12.11.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Jumpataan!

klo 13 Käsityöpiiri srk-kodin olohuoneella.

klo 17 Kehitysvammaisten kerhoilta Arantilankodossa. Mukana Lasse Vappula ja Jenni Tuomi. Tervetuloa kaikki mukaan!

Ke 13.11.

klo 9.30 Lasten aamukirkko kirkossa. Mukana Satu Salo, Niina Koivisto ja Ilkka Liuskallio.

klo 11 Ystävätoiminnan vapaaehtoisten tapaaminen seurakunnan uusien tilojen salissa (2. krs), osoitteessa Kauppatie 2. Avoin myös kaikille ystävätoiminnasta kiinnostuneille. Tervetuloa kaikki mukaan! Mukana Jenni Tuomi.

klo 18 Rukouspiiri srk-kodin olohuoneella.

To 14.11.

klo 10 Perhekerho Kauppatie 2 päiväkerhotilassa. Jumpataan!

klo 12.30 Torstaikerho srk-kodin salissa. Diakoniatyö tarjoaa keittolounaan. Kerhossa vieraina pastori Reijo Ahteela ja vaimonsa Eija-Maaria Harjavallasta. Mukana myös Markku Järviö, Ilkka Liuskallio ja Piia Nieminen.

Pe 15.11.

klo 17 Hohde-kuoron harjoitukset Kauppatie 2 salissa.

Su 17.11.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Liturgi ja saarnaaja: Lasse Vappula, kanttori: Pasi Nieminen, kolehti Harjavallan seudun Gideoneille uusien testamenttien jakamiseen.

klo 18 Karjalaisen kansan messu kirkossa. Liturgi: Lasse Vappula, kanttori: Pasi Nieminen, avustamassa: Jenni Tuomi, Lasse Vappula ja Satu Salo, Messussa avustaa Harjavallan pelimannit. Saarnan toteutus: Maria Piiroinen ja vapaaehtoisten ryhmä. Kirkkokahvit Karjalaisen Kansanmessun jälkeen srk-kodin salissa.