Seeli Toivion konsertti

su 19.3. klo 18.00
Seeli Toivion konsertin mainos

Nakkilan kirkko

Sellon ja laulun ilta.

Elämme kirkkovuosikalenterissa paastonaikaa. Olemme matkalla kohti pääsiäistä. Raamatun kertomusten mukaisesti alkoi laskiaisena Jeesuksen matka kohti Jerusalemia. Paastonaikakin on omanlainen matkansa. Ja ensisunnuntai on eräänlainen levähdyspaikka, virvoittava keidas paastonajan erämaavaelluksella. Tätä pyhää on sanottu puolipaastosunnuntaiksi, sillä se sijaitsee keskellä paastonaikaa. Toinen nimitys on leipäsunnuntai, koska päivän tekstit puhuvat viidentuhannen ruokkimisesta ja ihmisten tarvitsemasta hengellisestä ravinnosta. 

Leipäsunnuntain 19.3. levähdyspaikaksi ja virvoittavaksi keitaaksi on Nakkilan kirkossa tarjolla musiikkia. Kello 18.00 alkavassa konsertissa Seeli Toivio soittaa tummaäänistä selloa ja laulaa muutaman laulun. Tähän sellon ja laulun iltaan on vapaa pääsy. Vapaaehtoisen ohjelmamaksun (10 €) tuotto menee Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston kautta Ukrainaan. Tällä tavalla voimme olla auttamassa Ukrainan hätääkärsiviä lapsia. 

Leipäsunnuntain teeman mukaisesti: ”Jeesus itse on elämän leipä. Hän jakaa lahjojaan meille ja opettaa meitä jakamaan omastamme tarvitseville.”

  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä