Naisten kahvila

Kuvassa on Katja Mäntyniemi.

Seurakuntakoti

Vieraana missiokirjasta tuttu, kahvilayrittäjä Katja Mäntyniemi.

Olet lämpimästi tervetullut naisten omaan iltapäivähetkeen, jonka aineena on Löysin puuttuvan palan.

Tullessasi kahvilaan saat ensin istahtaa ja nauttia kupin (tai vaikka kaksikin) kahvia tarjottavan kera.

Iltapäivää juontaa Satu Salo. Laulamme yhdessä Viisikielisen lauluja.

Puhujavieraana on monelle TV:n "Koko Suomi leipoo" -ohjelmasta tuttu Katja Mäntyniemi. Hän tulee Kauhajoelta, missä hänellä on vohvelikahvila. Katja on kertonut oman elämänsä palasten asettumisesta kohdalleen Se löytyi -mission joka kotiin jaetussa kirjassa. Iltapäivässä saamme kuulla ihan livenä hänen kertomuksensa.

Iltapäivän aikana voit myös jättää rukouspyyntösi yhteiseen rukoukseen.

PS. Missiokirja jaetaan 21.9. alkaen jokaiseen postilaatikkoon ja -luukkuun, missä ei ole mainoskieltoa. Kirja on mahdollista saada myös seurakunnasta, jos sellaista ei tule kotiin.