Koulunsa aloittavien siunaaminen

ti 9.8. klo 18.00
Piirretyssä kuvassa on kaksi koululaista kulkemassa käsi kädessä ja reput selässä.

Nakkilan kirkko

Kirkkotilaisuus on avoin kaikille. Tervetuloa!

Koulun aloitukseen liittyy monia jännittäviä, innostavia ja joskus vähän pelottaviakin tunteita. On aika ottaa askel ekaluokkalaisen maailmaan. Tässä muutoksessa seurakunta haluaa olla tukena. Jumalan antama siunaus kannattelee ja rohkaisee niin koulunsa aloittavaa kuin koko perhettä.

Koululaisten siunaamisen kirkkohetki on mukava perinne. Kirkossa lauletaan, kuullaan Raamatun sanaa ja rukoillaan. Koulunsa aloittava saa tulla alttarille siunattavaksi tai istua omalla paikalla, jos haluaa. Siunaamiseen voi osallistua myös vanhempi/vanhemmat/kummit.

Taivaallinen Isämme,
näet, että lapsemme
koulutien on alkamassa,
leikit työhön vaihtamassa.
Ole suojaamassa.
(VK 837)

Kouluun siunaamisen jälkeen on kahvi- ja mehuhetki srk-kodilla. Tähän on ilmoittautuminen viimeistään 4.8.:satu.salo@evl.fi tai 044 4866 513 (osallistujien määrä ja erityisruokavaliot).

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille