Ida Elinan konsertti

Kuvassa Ida Elina ja kantele.
Nakkilan kirkko

Youtube-ilmiö, laulaja-lauluntekijä ja popkanteletar Ida Elina on Suomessa ja maailmalla ahkerasti keikkaileva artisti.

Kirkonmäkitapahtuma huipentuu kanteletaituri Ida Elinan konserttiin.

Ida Elina on vuosien varrella esiintynyt muun muassa Suomen presidenttipari Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle, presidentti ja nobelisti Martti Ahtisaarelle, presidentti Tarja Haloselle sekä diplomaateille useissa eri maissa. Hän on esiintynyt yhdessä Grammy-voittaja John Lloyd Youngin kanssa sekä tehnyt Suomessa konserttikiertueen Apulannan kanssa. Hän on Evento Awards Vuoden Esiintyjä, Vuoden Kantele -tunnustuksen saaja ja 1. kansainvälisten kantelekilpailuiden voittaja.

Tutustu Ida Elinaan.

Hyvyyden voima

Finlandia

Myrskyluodon Maija

Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa nauttimaan taidokkaasta ja inspiroivasta kanteleen soitosta ja laulusta.