Seurakunnan joulujuhla

Nakkilan kirkko, Seurakuntakoti

Konsertti kirkossa ja joulupuuro ja kahvit seurakuntakodissa

Tervetuloa!

Konsertissa esiintyvät Keski-Porin seurakunnan kamarikuorot Vox Humana ja Cantores Vesperi. Johtaa Guido Kriik. Solistit Sinikka Vuorinen ja Ilkka Liuskallio.

Cantores Vesperi

Cantores Vesperi -kvartetti perustettiin vuonna 1998. Alun alkaen neljän laulajan muodostama kokoonpano on vuosien myötä kasvanut nykyiseen mittaansa vahvistetuksi kvartetiksi.

Kvartetin toiminnan ja ohjelmiston kulmakivenä on alusta alkaen ollut kristillisestä perinteestä nousevat päivän rukoushetket ja niistä erityisesti iltarukous - vesper. Cantores Vesperi – Vesperin laulajat viettää säännöllisesti yhdessä seurakunnan kanssa tätä jo lähes kahden vuosituhannen takaisen esikuvan mukaista illan rukoushetkeä.

Kvartetti esiintyy erilaisissa kirkollisissa tilaisuuksissa ja rikastuttaa näin kotikaupunkinsa musiikkielämää ohjelmistolla, joka kattaa kirkkomusiikkia gregoriaanisista lauluista aina aikamme säveltäjien musiikkiin.

Kamarikuoro Vox Humana

Kuoro on perustettu v.2007 ja sen ohjelmistoon kuuluu sekä isompia kirkollisia teoksia että myös lukuisia pienempiä lauluja, joita esitetään Keski-Porin kirkon jumalanpalveluksissa sekä monissa muissa tilaisuuksissa.

Kuoro toimii hyvin aktiivisesti ja järjestää konserttimatkoja Suomessa sekä ulkomaille. Kuoro on esiintynyt Ruotsissa, Saksassa, Tsekissä, Unkarissa, Virossa sekä Italiassa. Ystävyyskuoro-toimintaa harrastetaan Rauman seurakunnan Franciscus-kuoronTallinnan Tuomiokirkon kamarikuoron sekä Tarton Maarjan seurakunnan kuoron kanssa.