Lasten Kauneimmat Joululaulut

Lasten Kauneimmat Joululaulut Nakkilan kirkko

Tänä vuonna Kauneimmat joululaulut soivat maailman lasten puolesta! Tilaisuudessa esiintyvät päiväkerholaiset ja lapsikuoro Laululintuset!

Laulamme yhdessä tuttuja joululauluja. Mukana Satu Salo, Pasi Nieminen, Tuula Vähä-Vahe ja Niina Koivisto.

Kolehti menee Suomen Lähetysseuralle. Sinun tuellasi Suomen Lähetysseura tarjoaa kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Se parantaa erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa.

Tervetuloa!

Lisätietoja Kauneimmista Joululauluista löydät tästä.

Nakkilan kirkko

Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat joululaulut kajahtavat kirkoissa jo 46. kerran! Tule mukaan laulamaan!

Palvelukeskus Hyppinki

Kauneimmat joululaulut Hyppingillä

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus palvelukeskus Hyppingillä, osoite Penttiläntie 2.