Uskon yö

Uskon yö Nakkilan kirkko

Uskon Yö on maanlaajuinen seurakuntatapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2015.

Tervetuloa tunnelmallisesti valaistuun kirkkoon. Kirkossa tapahtuu tasatunnein, alkaen klo 18. Ohjelmaosuuden kesto on n. 30 min, paitsi illan viimeinen tilaisuus klo 21 kestää tunnin.

Illan ohjelma:

klo 18 Tanssijat Titta ja Satu Kristanssista

klo 19 Yhteislauluhetki Viisikielisestä

klo 20 Rumpuorkesteri Zamburu

klo 21 Laulaja Emilia Koskinen, säestää Pasi Nieminen

klo 21.30 Kohti yön rauhaa. Sanaa, rukousta ja lauluja Viisikielisestä sovinnon teemalla.

Seurakunnasta mukana Satu Salo ja Pasi Nieminen.

Tauoilla tee- ja mehutarjoilu. Kappelissa rukouksen ja hiljentymisen keidas. Kirkossa ja kappelissa esillä Jorma Lindforsin ja kuvataitelija Raija Kuisman & lasitaiteilija Kari Kuisman teoksia.

Kirkkoon voit ottaa mukaan oman käsityön ja tehdä sitä. Sinulla on myös mahdollisuus piirtää tai värittää penkissä istuessasi.

Tervetuloa mukaan siihen kohtaa iltaa kuin haluat tai vaikka koko illaksi.

Palvelukeskus Hyppinki

Kauneimmat joululaulut Hyppingillä

Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus palvelukeskus Hyppingillä, osoite Penttiläntie 2.

Hoivakoti Attendo Keinula

Kauneimmat joululaulut Keinulassa

Kauneimmat joululaulut- yhteislaulutilaisuus Hoivakoti Keinulassa, osoite Satakunnantie 4.