Nakkilan tori

Tule sunnuntaina Torikirkkoon Nakkilan torille!

Su 27.5.2018 klo 12 sanajumalanpalvelus, Torikirkko Nakkilan torilla. Pyhän Kolminaisuuden päivä "Salattu Jumala". Liturgina Lasse Vappula, saarnaajana Satu Salo ja kanttorina Anna Tasala, avustajana Kai Korpi. Kolehti: Harjavallan seudun Gideoneille uusien testamenttien jakamiseen alueen 3.-4. - luokkalaisille sekä valmistuville hoitoammattilaisille ja alueen majoitusliikkeisiin. Mukana kakkosrippikoulun leiriläisiä. Hernekeittoa yhteisvastuun hyväksi jumalanpalveluksen jälkeen.

Merimaan leirikeskus

Ikäihmisten retkipäivä Merimaahan

Tule mukaan ikäihmisten retkipäivään Merimaahan! Päivä sisältää mukavaa yhdessäoloa, yhteistä ohjelmaa, hyvää ruokaa, mahdollisuuden saunomiseen ja uintiin sekä hiljentymistä sanan ja ehtoollisen äärellä kuvankauniissa Merimaan maisemissa.

Rukouspiiri

Kokoontuu srk-keskuksen kahviossa.