Raamattuiltapäivä

Raamattuiltapäivä Seurakuntakeskus

Pastori, teologian tohtori Juho Sankamo opettaa.

Tervetuloa Nakkilan raamattuiltapäivään! Aiheina: "Laulujen laulun unohdettu sanoma" ja "Suurin niistä on rakkaus".

Laulujen laulu on aina herättänyt ihmetystä ja tunteita. Koko kirjassa ei mainita Jumalan nimeä, mutta silti se on tulkittu usein hyvin hengellisesti. Rabbit sanoivat, että se on Raamatun kirjojen joukossa "kaikkein pyhin".

Paavalin kirjoittamaa "rakkauden ylistystä" (1. Kor. 13) voidaan katsoa Jeesuksen valossa - hän on tuo täydellinen, kaikkensa antava ja ikuisesti kestävä rakkaus.

Kahvitarjoilu aiheiden välissä. Yhteislauluja. Kirjapöytä.

Seurakunnasta mukana Satu Salo ja Pasi Nieminen.

Tervetuloa!

Teemailta

Seurakuntakeskuksen luentosalissa. Sisäänkäynti yläpihan päiväkerho- ja diakoniaovesta.