Perhekerhojen syysstartti

Perhekerhojen syysstartti Seurakuntakeskus

Tervetuloa uudet ja vanhat perhekerholaiset aloittamaan syyskautta ja ilmoittautumaan perhekerhoryhmiin. Ohjelmassa hartaus, tekemistä ja touhua sekä eväshetki (omat mukit ja eväät mukaan).

Perhekerho on äitien/isien/isovanhempien/hoitajien ja lasten (lastenlasten) yhteinen kokoontuminen. Se irrottaa hetkeksi kodin arjesta ja tuo yhteen samassa elämäntilanteessa olevia ihmisiä. Perhekerhoon voi tulla aivan pienenkin vauvan kanssa.

Perhekerhokokoontuminen alkaa yhteisellä alkuhartaudella, jonka jälkeen lapsille on läheisessä päiväkerhotilassa omaa tekemistä ohjaajien johdolla. Aikuisilla puolestaan on mahdollisuus kuunnella alustusta jostakin aiheesta ja keskustella siitä.

Toisinaan leikitään, lauletaan tai askarrellaan koko joukolla. Kerho päättyy yhteiseen eväshetkeen ja loppulauluihin. Mukaan kerhoon tarvitaan vain omat mukit ja pienet eväät. Seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Perhekerhot kokoontuvat syksyllä 2017:

Tiistain ryhmä klo 10-11.30 srk-keskuksen luentosalissa.

Torstain ryhmä klo 10-11.30 srk-keskuksen luentosalissa.

Perhekerhojen syysstartti

Hartaus, tekemistä & touhua ja eväshetki. Ryhmiin ilmoittautuminen.