Ryhmätoiminta

Ryhmät ovat seurakuntakodin olohuoneessa kokoontuvia yhteyden ja välittämisen paikkoja. Ryhmän kokoontumiseen kuuluu Raamatun tutkimista, tarjoilua ja rupattelua, lauluja ja rukousta. Kysy lisätietoja Sadulta p. 044 4866513.

Ne toimivat kevät- ja syyskaudella.

Naisten raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen maanantai (parittomina viikkoina) klo 18.00 srk-kodin olohuoneessa. Ryhmä aloittaa syyskauden 27.8. Tervetuloa!

Tiistain raamatturyhmä
Kokoontuu joka toinen tiistai (parittomina viikkoina) klo 18.30 srk-kodin olohuoneessa. Ryhmä aloittaa syyskauden 28.8. Tervetuloa!

Miestenpiiri
Kokoontuu srk-kodin olohuoneessa joka toinen torstai (parittomina viikkoina) klo 18.00. Piiriä vetää Markku Parkkali. Ryhmä aloittaa syyskauden 30.8. Tervetuloa!

Kaikkiin ryhmiin otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Lisätietoja saa Satu Salolta. Ryhmien kokoontumisajat voi tarkistaa seurakuntatiedoista. Tervetuloa mukaan!

Rukouspiiri

Rukouspiirissä rukoillaan yhteisten asioiden puolesta. Se on kaikille avoin hiljentymisen ja rukouksen paikka. Rukouspiirissä rukoillaan myös eri tilaisuuksiin jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Tule rohkeasti mukaan rukoilemaan!

Rukouspiiri on keskiviikkoisin klo 18 seurakuntakeskuksen kahviossa.

Esirukousaiheita voi jättää seurakuntaan rukoiltavaksi eri tilaisuuksissa (esim. Ilon ja toivon -illat ja Naisten kahvilat), sähköpostitse, kirkon eteisen esirukouslaatikkoon tai antamalla aiheensa työntekijälle.

”Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta.” (1. Tim. 2:1)

Raamattua lukemassa