Merimaan leirikeskus

Merimaa

Merimaantie 26, 29900 Merikarvia

Merimaan leirikeskus Merimaan leirikeskus sijaitsee Merikarvian Peipussa meren rannalla rauhallisella paikalla. Paikassa järjestetään erilaisia retkiä sekä leirejä.

Leirikeskuksessa on majoitustilat n. 50 hengelle.  
 
Leirikeskuksen pihapiirissä sijaitsevat:  
* 1900-luvun alkupuolella rakennettu, 70-luvulla peruskorjattu päärakennus, jossa ruokasali, koneellistettu keittiö, yläkerrassa kaksi kuuden hengen majoitushuonetta ja yksi kahdeksan hengen huone, alakerrassa yksi yhden hengen huone ja yksi kuuden hengen huone. WC:t, ei suihkua.  
* Majoitusrakennus, joka on 80-luvulla kunnostettu navettarakennuksesta majoituskäyttöön. Rakennuksen yläkerrassa on kokoontumistila 50 – 100 hengelle ja kuusi neljän hengen majoitushuonetta. WC:t, ei suihkua. Kaikissa majoitushuoneissa on kerrossängyt.  
* Ajanmukainen v. 1997 valmistunut tilava rantasauna, jossa suihkut ja WC:t. Laiturilta pääsee uimaan.  
* Leirikirkoksi kunnostettu aittarakennus  
* Grillikatos

 

 

Merimaan leirikeskus on myytävänä. Myyntiä hoitaa Kankaanpään Laki ja Kiinteistö Oy. Lisätietoja osoitteesta www.etuovi.com loma-asunnot.

Ajo-ohje: Porista valtatie 8 pohjoiseen 38 km, käännytään Harvalan risteyksestä vasemmalle, tätä tietä jatketaan 6 km, tullaan T-risteykseen, josta käännytään vasemmalle, Rantatielle, jatketaan 2 km vanha Peipun koulu jää vasemmalle ja entisen kaupan kohdalta käännytään oikealle, tässä kyltit ”Merimaa” ja ”Kuuskerinluoto” tätä tietä jatketaan 1,5 km perille leirikeskukseen.  Matkaa Nakkilasta Merimaahan on 70 km, ajoaika n. 1 tunti.

 

Pysäköinti
wc