Perhekerhojen syysstartti

Perhekerhojen syysstartti Seurakuntakeskus

Hartaus, tekemistä & touhua ja eväshetki. Ryhmiin ilmoittautuminen.

Perhekerho on lasten ja vanhempien/hoitajien yhteinen kerhohetki. Kerho alkaa yhteisellä alkuhartaudella, jonka jälkeen on eväshetki. Sitten lapset saavat leikkiä ohjaajien johdolla salin toisessa osassa. Aikuisilla puolestaan on mahdollisuus kuunnella alustusta jostakin aiheesta ja keskustella siitä. Toisinaan leikitään, lauletaan tai askarrellaan koko joukolla. Kerho päättyy yhteiseen eväshetkeen ja loppulauluihin.

Mukaan kerhoon tarvitaan vain omat mukit ja pienet eväät. Seurakunta tarjoaa kahvia, teetä ja mehua.

Ajankohtaista tietoa löytyy Nakkilan seurakunnan perhekerhot –facebook ryhmästä ja srk-tiedoista (lehdessä ja netissä).

Perhekerhot jatkuvat syksyllä 2018:
* tiistaina klo 10-11.30 srk-keskuksen luentosalissa (Kirkkokatu 5, yläpiha), 11.9. alkaen.
* torstaina klo 10-11.30 srk-keskuksen luentosalissa (Kirkkokatu 5, yläpiha), 13.9. alkaen.