Lapsen päivän kekkerit

Lapsen päivän kekkerit Nakkilan kirkko

Vieraana laulaja, lauluntekijä JUKKA SALMINEN.

Hämeenlinnalainen lauluntekijä, muusikko ja opettaja Jukka Salminen on kiertänyt Suomea kitaransa kanssa jo yli kolmekymmentä vuotta. Jukan lauluhaalarit ja raikkaat, nykylasta puhuttelevat laulut ovat tulleet tutuiksi kouluissa, päiväkerhoissa ja monenlaisissa musiikkitapahtumissa. Jukan lauluissa elämänmakuiset tarinat, ystävyys, luonto, kansainvälisyys, juhlahetket ja hengellinen sanoma muodostavat yhdessä rikkaan kudelman ja tarjoavat monipuolista ohjelmistoa lapsille ja heidän kanssaan musisoiville aikuisille. Lauluja on syntynyt jo noin 900, joista noin 650 lastenlaulua.

Vuonna 2002 Jukka voitti Salon lastenlaulukilpailun sävelmällään Kirje kuulle (san. Pirkko Arola). Tämä voitto vei hänen TV 2:n Pikku Kakkosen Soittorasia-ohjelmaan. Vuonna 2009 Kirkkohallitus palkitsi hänen elämäntyöpalkinnolla lauluntekijänä. Vuonna 2015 Salo - Lastenlaulukaupunki ry myönsi Jukalle Hyvätuuli-palkinnon. Palkinto annetaan ansioituneelle musiikintekijälle ja suomalaisen lastenmusiikin hyväksi merkittävällä tavalla vaikuttaneelle.

Kirkko-osuuden jälkeen tarjoilu seurakuntakodilla. Ilm. tarjoilun vuoksi viimeistään ti 14.11. tuula.vaha-vahe@evl.fi tai 044 4866520. Tilaisuus tarjoiluineen on ilmainen. TERVETULOA!

Perhekerho

Perhekerho on äitien/isien/isovanhempien/hoitajien ja lasten (lastenlasten) yhteinen kokoontuminen srk-keskuksen luentosalissa (sisäänkäynti yläpihan diakonia- ja päiväkerho-ovesta).

Perhekerho