Riparistartti 2018

Riparistartti 2018 Seurakuntakoti

Infoilta vuoden 2018 rippikouluista nuorille ja heidän vanhemmilleen/huoltajilleen. Tervetuloa!

Tilaisuudessa annetaan tietoa tulevan vuoden rippikouluvaihtoehdoista ja niiden sisällöstä sekä jaetaan ilmoittautumislomakkeet.

Varsinainen rippikoulujakso alkaa tammikuussa ensimmäisellä kokoontumisella. Leiriryhmien ja päivärippikoulun ennakkokokoontumiset ovat tammi-, maalis- ja toukokuussa.

Rippikoulun voi käydä joko päivä- tai leiririppikouluna. Päivärippikoulu sisältää muutaman etukäteiskokoontumisen keväällä, leiripäivän Merimaassa ja kahden viikon rippikoulujakson (n. 6 tuntia/päivä) kesällä. Leiririppikoulut pidetään Merimaan kauniissa leirikeskuksessa Merikarvialla. Leirillä ovat mukana isoset, nuorisotyönohjaaja/diakoni ja teologi (pappi tai lehtori).

Lasse Vappula
Kappalainen

Nuortenilta

Teemallinen nuortenilta kaikille rippikoulun käyneille klo 18-21 nuorisotila Vernerissä.