Kerhot

Kerhotoimintaan kutsumme mukaan Sinua, joka olet kiinnostunut ryhmässä toimimisesta ja yhdessä tekemisestä. Kerhot kokoontuvat iltapäivisin sekä iltaisin eri teemojen merkeissä ja toimivat kerrallaan 1-2h. Kerhot on tarkoitettu alakoululaisille eli 6-12-vuotiaille.

- ryhmiin otetaan 6-12/lasta kerhopaikasta riippuen

- kokkikerhon maksu 10€/kausi (peritään ensimmäisellä kerhokerralla), muut kerhot ovat maksuttomia

- erityisruokavalioista huomioimme laktoosi-intoleranssin

- jos lapsi on pois kerhosta 2 peräkkäistä kertaa, siirtyy kerhopaikka jonossa olevalle

- yhteystietolomake annetaan ensimmäisellä kerhokerralla ja se tulisi palauttaa heti seuraavalla kerralla

- toivotaan, että lapset tuodaan ja haetaan sisältä (mahdollisten kerhoperuutusten ja turvallisuuden takia)

Kevätkauden 2018 kerhoihin ilmoittautuminen on 8.1. klo 9-16 välisenä aikana.

Sählykerhon ja pelikerhon ilmoittautumiset: Kaitsu p. 044 4866 516 tai kai.korpi@evl.fi

Kokkikerhot ja puuhakerho ovat tauolla ainakin tammi-helmikuun työntekijän sairasloman vuoksi.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kevään 2018 kerhot

Kerhot alkavat viikolla 3 eli 15.1. alkaen.

Tiistai

klo 16.00-17.00 Pelikerho seurakuntakeskuksella Vernerissä 4.-6.lk                                                 Ohjaajina: Eetu Ellä, Sini Suominen ja Kaitsu.

Keskiviikko
klo 17.00- 18.00 Sählykerho Kirkonseudun koululla esikoulu –4.lk