Nuorisotyön leirit, retket ja tapahtumat

Nuorten leirejä leirikeskus Merimaassa järjestetään vuosittain muutamia, mm. isoskoulutusleiri toukokuussa ja kesänpäättöleiri elokuussa.

Leireillä on paljon mukavaa yhdessäoloa luovan toiminnan, raamattuhetkien, lauluhetkien, hartauksien, iltaohjelmien ja nuotioiltojen merkeissä. Merimaassa myös pelataan erilaisia pelejä, syödään hyvin, saunotaan ja uidaan.

Seurakunta järjestää nuorten retkiä lähiseudun kristillisiin nuorten tapahtumiin ja gospelkonsertteihin, mm. syyskaudella Maata Näkyvissä –festareille Turkuun.

Olemme järjestämässä yhdessä Kokemäen rovastikunnan muiden seurakuntien nuorisotyön kanssa Ristilukki-tapahtumaa.

TULOSSA

Kesänpäättöleiri Merimaassa 10.-12.8.2018

Kesän leirikausi päätellään jälleen tuttuun tapaan Merimassa Kesänpäättöleirin merkeissä. Luvassa hyvää ruokaa, mukavaa tekemistä, yhdessäoloa ja raamistelua. Leirin hinta 40€, sisältää kaiken. Ilmoittautumiset Kaitsulle 16.7. alkaen numeroon 044 4866516. Kerro viestissä nimi, osoite ja mahdolliset ruokavalioon liittyvät allergiat.

Maata Näkyvissä -festarit 16.-18.11.2018

Infoa tulossa syksymmällä.