Pikkulapsityö

Seurakunnan pikkulapsityö koskettaa 0-4-vuotiaita perheineen.

Vauvakirkkoa vietetään tammikuun alussa. Siihen kutsutaan edellisen vuoden aikan kastettuja vauvoja perheineen ja läheisineen. Kirkkohetki on kuitenkin avoin kaikille kiinnostuneille. Seuraava vauvakirkko on 14.1.2018 klo 17 srk-kodilla.

Seurakunnasta lähetetään syntymäpäiväkortit 1-, 2-, 3- ja 4-vuotiaille.

3- ja 4-vuotiaille on omat tapahtumat vuoden aikana, minne he ovat tervetulleita perheineen. 3-vuotiaille järjestetään Jumalan kämmenellä -ilta, joka on hartaudellis-toiminnallinen ilta. Illassa on myös mahdollisuus tutustua ja ilmoittautua kerhotoimintaan (syyskaudeksi). Iltaan lähetetään erillinen kutsu. Seuraava Jumalan kämmenellä -ilta on huhtikuussa 2018.

Joka vuosi syyskaudella järjestetään 4-vuotiaille perheineen oma syntymäpäiväjuhla. Heille lähetetään seurakunnasta kutsu juhliin. Syntymäpäiväjuhlissa on ohjelmaa, kakkutarjoilu ja tietenkin jokainen ”sankari” saa oman pienen lahjan. Seuraavat 4v-synttärit on lokakuussa 2018.