Mikä on päiväkerho?

Päiväkerho tukee kodin kasvatustyötä. Se on seurakunnan kasteopetusta ja antaa virikkeitä 3-6-vuotiaiden lasten kokonaispersoonallisuuden kehittymiselle. Kerhossa on mm. hartaushetki, askartelua, luovaa toimintaa, eväshetki, ohjattua ja vapaata leikkiä, laulua ja satuhetki. Kunkin kerhokerran ohjelma jäsentyy meneillään olevaan aiheeseen, joka määräytyy esim. vuodenajan tai kirkkovuoden ajankohdan mukaan. Kerhotoimintaan kuuluu myös mm. teemajuhlia, erilaisia retkiä, lasten aamukirkkoja ja perhekirkkoja. Vanhemmille järjestetään kerhokohtaisia tai yhteisiä vanhempainiltoja

Miten kerhoon?

Vuonna 2015 syntyneet saavat kevätkaudella 2018 kotiin infokirjeen ja ilmoittautumisohjeen. 4-5-vuotiskerhoihin voi ilmoittautua samaan aikaan. Lisätietoja antaa vastaava lastenohjaaja Tuula Vähä-Vahe.

Syksyn (2018) 3-vuotiaiden päiväkerhoihin ilmoittautuminen on huhtikuussa. Ilmoittautuminen tapahtuu netissä tai paperisella lomakkeella kaikkien ikäryhmien kerhoihin. Kun ilmoittautuminen on vastaanotettu, niin seurakunnasta ilmoitetaan, mahtuuko lapsi heti kerhoryhmään vai otetaanko hänet jonoon.

Ilmoittautumislomake löytyy näiltä sivuilta (Lapset ja perheet -> Ilmoittautuminen kerhoihin). Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea kirkkoherranvirastosta (ma klo 9-17 ja ti-to klo 9-12) ja palauttaa sinne. Kaikki kerhot ovat maksuttomia.

Kerhopisteet ja ryhmät syksyllä 2017/keväällä 2018

Kerhopisteenä on seurakuntakeskus (Kirkkokatu 5).

Maanantai
klo 9-12 Tuulan 5-vuotiskerho yläkerrassa

Tiistai
klo 13-15 Tuulan ja Tertun 4-vuotiskerho yläkerrassa

Keskiviikko
klo 10.30-12 Tuulan ja Tertun 3-vuotiskerho yläkerrassa

Torstai
klo 13-15 Tuulan 5-vuotiskerho yläkerrassa
klo 13-15 Tertun 4-vuotiskerho alakerrassa

Kolmivuotiaiden kerho (2014 syntyneet) on kerran viikossa, 1,5 tuntia. Nelivuotiaiden kerho (2013 syntyneet) on kerran viikossa kaksi tuntia. Viisivuotiailla (2012 syntyneet) on kaksi kerhokertaa viikossa (2h ja 3h).

Kerholaisten vaatteita

Päiväkerhon tapahtumia