Muut tapahtumat

Retkiä/leirejä lapsiperheille

Kouluun siunaaminen

Koulun aloitukseen liittyy monia jännittäviä, innostavia ja joskus vähän pelottaviakin tunteita. Tuttu ja turvallinen päättyy –päiväkoti, koulun esiopetus tai seurakunnan eskarikerho- ja on aika ottaa askel uuteen haasteeseen, ekaluokkalaisen maailmaan. Tässä muutoksessa seurakunta haluaa olla tukena. Jumalan antama siunaus kannattelee ja rohkaisee niin koulunsa aloittavaa kuin koko perhettä.

Kouluun siunaamiseen kutsutaan kirjeitse kaikki kirkon kirjoissa olevat ko. vuonna kouluikään tulevat. Se järjestetään ennen koulujen alkua (touko- tai elokuussa). Sinne ovat tervetulleita myös muu perhe, isovanhemmat, kummit ja muut tutut. Tilaisuuden jälkeen on vielä mahdollisuus tulla kakulle ja mehulle/kahville.

Kouluun siunaaminen on sunnuntaina 5.8. klo 16 ja sen jälkeen kahvitilaisuus srk-kodilla. Tarjoiluun ilmoittautumiset 1.8. mennessä Sadulle: satu.salo(a)evl.fi tao 044 4866 513.