Muut tapahtumat

Lapsiperheiden Joulutouhula keskiviikkona 13.12. srk-keskuksessa. Jouluista tekemistä yhdessä. Touhulassa voi piipahtaa klo 13-14.30 välillä ja olla sopivaksi katsomansa ajan.

Lasten Kauneimmat joululaulut sunnuntaina 17.12. klo 15 kirkossa.

Perheiden Aattohartaus sunnuntaina 24.12. klo 14 kirkossa.

TERVETULOA!

Retkiä/leirejä lapsiperheille

Kauneimmat Joululaulut logo

Kouluun siunaaminen

Koulun aloitukseen liittyy monia jännittäviä, innostavia ja joskus vähän pelottaviakin tunteita. Tuttu ja turvallinen päättyy –päiväkoti, koulun esiopetus tai seurakunnan eskarikerho- ja on aika ottaa askel uuteen haasteeseen, ekaluokkalaisen maailmaan. Tässä muutoksessa seurakunta haluaa olla tukena. Jumalan antama siunaus kannattelee ja rohkaisee niin koulunsa aloittavaa kuin koko perhettä.

Kouluun siunaamiseen kutsutaan kirjeitse kaikki kirkon kirjoissa olevat ko. vuonna kouluikään tulevat. Se järjestetään ennen koulujen alkua (touko- tai elokuussa). Sinne ovat tervetulleita myös muu perhe, isovanhemmat, kummit ja muut tutut. Tilaisuuden jälkeen on vielä mahdollisuus tulla kakulle ja mehulle/kahville.

Kouluun siunaaminen on elokuussa 2018 ja sen jälkeen kahvitilaisuus srk-kodilla.