Muut tapahtumat

Perhepäivä sunnuntaina 11.3.2018 klo 11-13 srk-keskuksessa. Tekemistä ja touhua. Nakkikeittoa tarjolla klo 11-11.45.

TERVETULOA!

Retkiä/leirejä lapsiperheille

Kouluun siunaaminen

Koulun aloitukseen liittyy monia jännittäviä, innostavia ja joskus vähän pelottaviakin tunteita. Tuttu ja turvallinen päättyy –päiväkoti, koulun esiopetus tai seurakunnan eskarikerho- ja on aika ottaa askel uuteen haasteeseen, ekaluokkalaisen maailmaan. Tässä muutoksessa seurakunta haluaa olla tukena. Jumalan antama siunaus kannattelee ja rohkaisee niin koulunsa aloittavaa kuin koko perhettä.

Kouluun siunaamiseen kutsutaan kirjeitse kaikki kirkon kirjoissa olevat ko. vuonna kouluikään tulevat. Se järjestetään ennen koulujen alkua (touko- tai elokuussa). Sinne ovat tervetulleita myös muu perhe, isovanhemmat, kummit ja muut tutut. Tilaisuuden jälkeen on vielä mahdollisuus tulla kakulle ja mehulle/kahville.

Kouluun siunaaminen on elokuussa 2018 ja sen jälkeen kahvitilaisuus srk-kodilla.