Oheisella lomakkeella voi ilmoittautua syksyllä 2018 alkaviin eri ikäryhmien kerhoihin. Virallinen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta ryhmiin otetaan mukaan, jos niissä on tilaa.

Paperisen ilmoittautumislomakkeen voi hakea kirkkoherranvirastosta (ma klo 9-17 ja ti-to klo 9-12) ja palauttaa sinne.

3-vuotiskerhot (tarkoitettu 2015 syntyneille) kokoontuvat kerran viikossa 1,5 tuntia. 4-vuotiskerhot (tarkoitettu 2014 syntyneille) kokoontuvat kerran viikossa 2 tuntia. 5-vuotiskerhot (tarkoitettu 2013 syntyneille) kokoontuvat kaksi kertaa viikossa, 3+2 tuntia.

Seurakunnasta vastataan (vuorokauden sisällä) lyhyellä sähköpostiviestillä, kun ilmoittautuminen on tullut perille. Varsinainen ryhmäjako on selvillä toukokuun alussa ja siitä ilmoitetaan kirjeellä.

Kaikki kerhot ovat maksuttomia. Lisätietoja antaa lehtori Satu Salo.

Kerhoilmoittautuminen
Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.