Lähetystyö

Lähetys tukee kaikilla toimillaan ja tempauksillaan vuoden mittaan oman seurakunnan lähettien toimintaa. Saamme heiltä terveisiä ja muistamme kortein ja paketein. Näin pidämme yhteyttä yllä aina n. 3 vuoden työjakson ajan. Sen jälkeen läheteillä on lomajakso, jonka aikana odottelemme heitä vierailulle Nakkilaan.

Miten mukaan?

Oletko tietoinen, että hyvä tapa tehdä lähetystyötä on kerätä postimerkit talteen kuorista? Ne leikataan leimoineen. Merkit voi palauttaa aina joulukuun alkuun mennessä kirkkoherranvirastoon tai suoraan suomen Lähetysseuraan, jossa ne menevät suureen postimerkkihuutokauppaan. Siellä postimerkit tuottavat suuren rahallisen tuen lähetystyölle sekä keräilijöille iloa.

Oletko vailla mukavaa tekemistä? Lähetyksellä on reilusti talkoolaisia. Aina mahtuu joukkoon uusia ja innokkaita ihmisiä. Tule mukavaan joukkoon tekemään yhdessä! Tehdään hyvää joukolla!

Ota yhteyttä lähetystyöstä vastaavaan pappiin Lasse Vappulaan (1.6.-27.11. vs. kappalainen Heli Mäkelään), niin pääset mukaan, oletpa mies tai nainen.

TERVETULOA MUKAAN IDEOIMAAN JA TEKEMÄÄN!

Heli Mäkelä
Vs. kappalainen, 1.6. alkaen