Diakoniakylätoimikunnat

Nakkilassa toimivien diakoniakylätoimikuntien jäsenet huolehtivat alueellaan asuvista ikäihmisistä. Diakoniakylätoimikuntien jäsenet vievät joulutervehdyksen erityisesti niille kodeissaan asuville vanhuksille, jotka eivät enää jaksa tulla seurakunnan tilaisuuksiin.

Ystävätoiminta

Ystävätoiminnasta kantavat vastuuta diakoniatyöntekijä Jenni Tuomi puh. 0444866517 ja kunnan kotipalveluohjaaja Marita Mäenpää. Ystävätoiminnassa mukana olevat sitoutuvat kukin yhden ikäihmisen ystäväksi. Käynnit ystävän luona ovat säännöllisiä, vapaaehtoisen ja ikäihmisen sopimuksen mukaisia.

Diakonian vapaaehtoisille järjestetään tarvittaessa koulutusta sekä virkistystoimintaa. Diakoniatyön  tehtävänä on tukea ja kehittää vapaaehtoistyötä lähimmäisten hyväksi. Diakoniakasvatus kaiken ikäisille seurakuntalaisille on ensiarvoisen tärkeää.

Jos olet kiinnostunut muusta vapaaehtoistoiminnasta, katso myös muut työmuodot tai lähetä seurakuntaan sähköpostia.