Diakoniakylätoimikunnat

Nakkilassa toimivien diakoniakylätoimikuntien jäsenet huolehtivat alueellaan asuvista vanhuksista. Diakoniakylätoimikuntien jäsenet vievät joulutervehdyksen erityisesti niille kodeissaan asuville vanhuksille, jotka eivät jaksa tulla enää seurakunnan tilaisuuksiin.

Ystävätoiminta

Ystävätoiminnasta kantavat vastuuta diakoniatyöntkeijä p.0444866517 ja kunnan kotipalveluohjaaja Marita Mäenpää. Ystävätoiminnassa mukana olevat sitoutuvat kukin yhden vanhuksen ystäväksi, ja tällöin käynnit vanhuksen luokse ovat säännöllisiä vapaaehtoisen ja vanhuksen sopimuksen mukaisesti.

Diakonian vapaaehtoisille järjestetään tarvittaessa koulutusta sekä virkistystoimintaa. Diakoniatyön  tehtävänä on tukea ja kehittää vapaaehtoistyötä lähimmäisten hyväksi. Siksi diakoniakasvatus kaiken ikäisille seurakuntalaisille on ensiarvoisen tärkeää.

Jos olet kiinnostunut muusta vapaaehtoistoiminnasta, katso myös muut työmuodot tai lähetä seurakuntaan sähköpostia.