Ryhmät

Seurakunnan diakoniatyöhön sisältyy myös erilaisille ryhmille tarkoitetut piirit ja kerhot. Diakonia pyrkii paitsi auttamaan ihmisiä hädän ja kärsimyksen keskellä myös antamaan heille toivon näkökulman. Samoin diakonia pyrkii rohkaisemaan ihmisiä, jotta yhä suurempi joukko voisi omassa elämässään elää todeksi lähimmäisen rakkautta. Diakonian kulmakivinä ovat toisen ihmisen kunnioittaminen, erilaisuuden hyväksyminen ja välittäminen.

Isomummu

Torstaikerho

...seurakuntakeskuksessa vanhemmalle väelle joka toinen torstai (parilliset viikot) klo 12.30- 14. Kerhossa juodaan kahvit, tavataan tuttuja, veisataan virsiä, rukoillaan ja ollaan Jumalan sanan äärellä. Runot, tietovisailut ja ajankohtaiset asiat ovat myös tavallisia, ja kerholaiset voivat itse halutessaan osallistua ohjelman järjestämiseen. Vierailijoitakin kutsutaan joskus. Pääsääntöisesti kerhossa ovat mukana diakoniatyöntekijä ja kanttori. Vapaaehtoinen kahviraha.

Päiväpiiri

...vanhustentalon kerhohuoneessa (Kiertotie 8, 2.kerros) joka toinen maanantaina klo 13- 14. Päiväpiirissä keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan.Diakoniatyöntekijä on piirissä mukana. Tarvittaessa kotipalvelun henkilökunta saattaa vanhuksen kerhohuoneeseen.

Päiväpiiri vanhustentalon kerhohuoneessa (Kiertotie 8) maanantaisin klo 13- 14 joka toinen maanantai.

Omaishoitajien keskusteluryhmä

...käynnistyi seurakunnassa keväällä 2002. Omaishoitajien vertaisryhmätoiminnasta lisätietoja saa diakoniatyöntekijältä numerosta 0444866517. Kokoontumisia on kerran kuukaudessa, yleensä seurakuntakeskuksen salissa.

Hoitoapua kotiin voi pyytää kotipalvelusta/ kotipalvelun ohjaaja Marita Mäenpäältä p. 0447475855.

Sururyhmä

...kokoontuu seurakuntakeskuksessa neljä-viisi kertaa pyhäinpäivän/pääsiäisen jälkeen. Sururyhmään kutsutaan erityisesti äskettäin läheisensä menettäneitä keskustelemaan ja käymään läpi menetykseen liittyviä kysymyksiä. Ryhmää vetää kappalainen Lasse Vappula ja diakoniatyöntekijä Jenni Tuomi.